BTC USD 51,635.6 Gold USD 1,681.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mamat ni beli KOTAK MISTERI dari DEEP/DARK WEB

CG Sponsors




akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
11,714
Reaction score
2,041
Points
201
Dunia penuh scammer
Kerana kepercayaan

maleh aku nak ckp
Aku da lama folo ustad tu bro
Dr dia tak terkenal sampai terkenal hahah

byk lg sebenarnya org mcm ni
Wa peratikan jerr
 
Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,820
Reaction score
2,309
Points
151
Dunia penuh scammer
Kerana kepercayaan

maleh aku nak ckp
Aku da lama folo ustad tu bro
Dr dia tak terkenal sampai terkenal hahah

byk lg sebenarnya org mcm ni
Wa peratikan jerr
oh ye ke....

ok...aku baru kenal ustaz ni...

aku tak tahu mcm mna dia....
 

mrbukan2

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2012
Messages
659
Reaction score
32
Points
30
solo ambush pun ada rancang nak buka kotak tu,

kalau tengok kat fb dia, ada orang sponsor, tunggu je la tengok macam mana :D
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,820
Reaction score
2,309
Points
151
video di bawah ni dia kata
dybbuk box tu adalah palsu...rekaan semata-mata..
tapi jin yang mengganggu princemeed tu mungkin betul....tapi BUKAN dari dybbuk box....

 
Last edited:

nokia3210

Active+ Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
2,508
Reaction score
393
Points
46
Basic je benda gini..

Jin ada tak ? Ada..
Klo kita gi seru dia, akan dtng tak ?

Dia datang la..
xpayah pakai kotak pun dia boleh datang..
ya ..takyah gi jauh ..paling byk dlm tandas umah kita ...ada bersepah2 jin ..try le seru ..
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
26,055
Reaction score
3,798
Points
236
kotak tu memang wujud, tapi berada di muzium .. milikan tu yang palsu :)

 

Mad_Hatter

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
9,444
Reaction score
1,422
Points
151
Kotak tu kemungkinan fake, tapi kalau selalu sangat suka bercerita hantu kira macam seru makhluk tu pulak. nanti datang lah makhluk tu.

Dulu ada jugak youtube suka sangat bukak cerita hantu memalam, kena kacau la :D

Itu yang orang tua2 selalu cakap, mulut tu jangan celupar, kan datang makhluk yang tak diundang.

 
Sponsored Post
Top
Log in Register