BTC USD 51,630.4 Gold USD 1,681.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mamat ni beli KOTAK MISTERI dari DEEP/DARK WEB

CG Sponsors




Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,820
Reaction score
2,309
Points
151
slama ni aku rasa dia mcm berlakon...
entah kali ni rasa mcm real....sebab dia banyak kali "sumpah, kalau aku tipu, aku masuk neraka"...
tapi tu lah..mcm smpai kerusi bergerak sndiri...paip tandas tiba2 terbukak...mcm susah nk percaya.....

hmmm...korang rasa mcm mana?












video yg ketiga ni la yg paling seram aku rasa.....gangguan2 yg dia ceritakan tu berjaya dirakam....

.
.
 
Last edited:

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,820
Reaction score
2,309
Points
151
video ni,, ustaz sendiri yg kata benda ni real.....hmmmmmmmmmmmmm


.
.


.
.

Tok Singa pun ada komen...siap kata sihir kuno dari zaman Firaun tu.....
 

Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
975
Reaction score
443
Points
41
dia tak patut tinggal sorang2 dkt rumah besar mcm tu .. patut ajak org lain dok sekali

banyak patung dan maaf cakap.. mungkin kurang di perdengarkan ayat suci / org mengaji / solat

bab ni aku 50/50 je.. mcm dia selalu tulis dkt intro dia dulu, just for entertainment..
 
Last edited:

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,738
Reaction score
637
Points
116
kaki kencing pun ade org nk cayer
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,820
Reaction score
2,309
Points
151
bukan da kantoi hoax ka? marketing je nak view lebih
tak tahu la bro....

pasal mystery box dari dark web tu,,, dia kata mmg takda apa2 berlaku...

tapi yg lately pasal Dybbuk Box tu yang dia tekankan sangat2 yang benda ni real.....
siap ada ustaz dari pusat rawatan syifa kata benda tu betul....

so kalau ustaz pun ckp betul....aku dah jadi 50 50 sekarang....

wallahualam....

kalau diorang menipu,, mmg dosa besar la....

sbb dlm video2 Dybbuk Box dia takda pun tulis itu video hiburan....tapi intro dia ckp benda tu betul2 real.....
so, kalau menipu, mmg berdosa la diorang termasuklah ustaz tu skali...

wallahualam....malas gak nk tuduh2 ni....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register