BTC USD 30,257.4 Gold USD 1,815.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mamat ni beli KOTAK MISTERI dari DEEP/DARK WEB

Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
52,606
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,606
Reaction score
1,814
Points
596
Camne nak masuk darkweb ade sesiapa leh ajar nak masuk darkweb
 

MuslimProgrammer

Legendary Member
gem
Messages
10,182
Joined
Apr 30, 2014
Messages
10,182
Reaction score
2,515
Points
261
Awards
1
Camne nak masuk darkweb ade sesiapa leh ajar nak masuk darkweb


aku sendiri pun tak pernah masuk darkweb...
dan tak berani lagi masuk buat masa skrg..
 
Last edited:

Emy_Ezra

Super Active Member
gem
Messages
6,477
Joined
Sep 2, 2012
Messages
6,477
Reaction score
510
Points
126
clickbait


The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
52,606
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,606
Reaction score
1,814
Points
596
Sapa leh ajar saya masuk darkweb gtau yer
 

MuslimProgrammer

Legendary Member
gem
Messages
10,182
Joined
Apr 30, 2014
Messages
10,182
Reaction score
2,515
Points
261
Awards
1
clickbait


The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.



video pertama tu dia explain pasal dark web...dan dia ceritakan yg dia beli mystery box..

video kedua mystery box tu dah sampai rumah dia dan dia unbox kotak tu....


so, ni bukan clickbait...

tapi kalau ditanya BOX tu fake atau real, itu wallahualam....

aku sendiri pun tak percaya sgt pun misteri box tu.. tapi ini lebih kepada hiburan...
yg suka benda2 yg seram (mcm aku),, aku rasa video ni mmg hiburan utk aku.... sekadar hiburan...

betul atau tak, wallahualam......


kalau ada yg dlm ni percaya dan betul2 pi beli kt deepweb, aku tak bertanggungjawab kalau apa2 berlaku...
aku just share utk pengetahuan kita dan lebih kepada utk hiburan saja...
 
Last edited:
Sponsored Post

Top
Log in Register