BTC USD 51,714.4 Gold USD 1,683.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mamat ni beli KOTAK MISTERI dari DEEP/DARK WEB

CG Sponsors




Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,527
Reaction score
1,604
Points
596
Camne nak masuk darkweb ade sesiapa leh ajar nak masuk darkweb
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,820
Reaction score
2,309
Points
151
Camne nak masuk darkweb ade sesiapa leh ajar nak masuk darkweb

aku sendiri pun tak pernah masuk darkweb...
dan tak berani lagi masuk buat masa skrg..
 
Last edited:

Emy_Ezra

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2012
Messages
5,615
Reaction score
272
Points
96
clickbait


The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,527
Reaction score
1,604
Points
596
Sapa leh ajar saya masuk darkweb gtau yer
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,820
Reaction score
2,309
Points
151
clickbait


The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.


video pertama tu dia explain pasal dark web...dan dia ceritakan yg dia beli mystery box..

video kedua mystery box tu dah sampai rumah dia dan dia unbox kotak tu....


so, ni bukan clickbait...

tapi kalau ditanya BOX tu fake atau real, itu wallahualam....

aku sendiri pun tak percaya sgt pun misteri box tu.. tapi ini lebih kepada hiburan...
yg suka benda2 yg seram (mcm aku),, aku rasa video ni mmg hiburan utk aku.... sekadar hiburan...

betul atau tak, wallahualam......


kalau ada yg dlm ni percaya dan betul2 pi beli kt deepweb, aku tak bertanggungjawab kalau apa2 berlaku...
aku just share utk pengetahuan kita dan lebih kepada utk hiburan saja...
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register