Malaysian Car been fooled by Top Gear

CG Sponsors




Sponsored Post

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
lama dah cerita ni.layan!!!
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
pernah tengok gak dulu...tapi kalau fikir 2 kali, betul jugak apa yang diorang kata..cuma cara je tak kena..
 

viper207

Banned
Joined
Nov 12, 2008
Messages
5,590
Reaction score
54
Points
70
walaupown dah lamer

tapi aku tetap geram kat die coz terlampau menghina kelisa

kalo kutuk2 xpelaa nie... nie sampai bom pakai dynamic kat kelisa tu :mad::mad::mad:

kalo aku kaye.. aku beli satu roll royce pastu aku buat camtu plak and lagi teruk... bg diorang tgk plak:mad:
 

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
malu2......aduhai...
 

ntahapentah

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2008
Messages
296
Reaction score
0
Points
10
Apa nak malu lak... keta kelisa tu bkn 100% malaysia yg bikin...
kan keluarga daihatsu tu... keta daihatsu dari mana... jepun punye...
#:-S
 

pepsifire

Active+ Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
4,701
Reaction score
66
Points
30
Ni mrupakan 1 penghinaan yg nyata.....
 

orga21

Active Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
1,506
Reaction score
7
Points
25
walaupown dah lamer

tapi aku tetap geram kat die coz terlampau menghina kelisa

kalo kutuk2 xpelaa nie... nie sampai bom pakai dynamic kat kelisa tu :mad::mad::mad:

kalo aku kaye.. aku beli satu roll royce pastu aku buat camtu plak and lagi teruk... bg diorang tgk plak:mad:

org putih tu ****...kelisa tu sebenarnya datangnya dari daihatsu, daihatsu pulak dah merge dengan toyota ( sebab tu perodua enjin semua toyota punya),toyota pulak dah join dengan lexus, jadi dia memang kutuk kereta dia sendiri jugak tu...****...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register