BTC USD 49,506.1 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Malaysia Today & Politik Malaysia

Malaysia Today & Politik Malaysia


  • Total voters
    0

AILA2002

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
sapa yang tak pernah baca Malaysia Today angkat tangan!!!
kalau tak pernah..jangan komen dalam thread ni..

aku nak tanya pendapat korang..sejauh mana la yang pernah ikut blog ini percaya kesahihan blog ni...terutamanya yang berkait dgn hal ehwal politik malaysia...

adakah korang percaya yang malaysia today ni 100% bebas dari dibayangi mana-mana parti politik dan berita yang terbit dari sini boleh dipercayai tidak berat sebelah?

bincang dgn jujur dan berhemah...
 
Sponsored Post

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Aug 2, 2007
Messages
11,064
Reaction score
1,481
Points
201
aku dulu memang suka ngan malaysia today
tp semenjak RPK hina tentang Islam 2 aku dah xlayan dah
skg nie baca malaysiakini la plk........
 

wmrn1

Active Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
1,730
Reaction score
5
Points
25
berita ini kena tapis dari sumber yg sahih atau pun baca dari kedua pihak. Kita hanya pembaca yg mendapat sumber bacaan yg dihidangkan. Kesahihan belum tentu ttp boleh utk dijadikan iktibar atau panduan hidup dlm memilih parti yg memerintah/pemimpin.
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
dengar citer malaysiakini pro DAP.. ape2 pun aku jadikan malaysiakini sebagai info utama maklumat politik aku.. huhuhu...
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
Lagipun, dalam politik ni segala galanya adalah spekulasi.. kite takde di tempat kejadian, so, kite tak tau mane betul dan mane salah... so, banyakkanlah membaca dan pandai2 la tapis ye... hehehe
 

MoFIK

Junior Member
Joined
Jun 20, 2007
Messages
86
Reaction score
0
Points
6
sekadar baca dan engumpulkan maklumat berkenaan iklim politik malaysia!!! :)
 

sexy-angel

Super Active Member
Joined
Feb 4, 2008
Messages
5,441
Reaction score
146
Points
83
sapa yang tak pernah baca Malaysia Today angkat tangan!!!
kalau tak pernah..jangan komen dalam thread ni..

aku nak tanya pendapat korang..sejauh mana la yang pernah ikut blog ini percaya kesahihan blog ni...terutamanya yang berkait dgn hal ehwal politik malaysia...

adakah korang percaya yang malaysia today ni 100% bebas dari dibayangi mana-mana parti politik dan berita yang terbit dari sini boleh dipercayai tidak berat sebelah?

bincang dgn jujur dan berhemah...

malaysia today ni besar...tapi aku specifik kan kpd tulisan RPK ajer....
Kalau ko tau RPK punyer informer untuk segala tulisan beliau berkenaan politik dlm msia nie...ko tentu takkan percaya.
So apa yg boleh aku cakap sememangnya apa yg dia tulis tu adalah benar sehinggakan beliau berani menerima segala risiko..
Aku nak tanya ko satu...ko penah tengok tak filem black hawk down .
Ko percaya tak memang terdapat teknologi satelit yg dapat melihat dalam radar walau dimana kita berada dlm dunia ni.
Contoh mudah kita amik sistem GPS (garmin:D), system ini dpt detect walau dimana kita berada (cuma tadak muka kita aje).

mcmmana kalau sy katakan ada satu system yg dapat melihat semua pergerakan/kelakuan yg kita buat dgn jelas.

Sbg contoh, jika ko bunuh sipolan pada sekian h/b, tapi tiada siapa melihat kejadian ini. Namun sistem ini dapat track balik apa yg dilakukan oleh ko pada hari dan tempat kejadian tu.
So, fikir2kan lah....tiada yg mustahil dlm dunia ni:-?
 

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,023
Reaction score
222
Points
133
source mana pun tapis2 dulu. Ada boleh pakai, ada tidak...
 

mido

Active+ Member
Joined
Feb 23, 2007
Messages
4,861
Reaction score
12
Points
25
tp ramai menganggap malaysia today sumber rujukan utama
yg totally reliable
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register