Malaysia tetap meneruskan projek kereta terbang - Mohd Redzuan

Recommended Brokers


Laici

Active+ Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
4,890
Reaction score
468
Points
41
madey ni cakap serius ka cakap melawak
 
Sponsored Post

akecema

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
18,617
Reaction score
1,017
Points
196
“Saya nak nyatakan di sini kalau kita pergi ke Pulau Pinang empat jam sekarang, mungkin pihak swasta dan usahawan sedang berbincang untuk membolehkan kita ke Pulau Pinang selama satu jam mengunakan kenderaan kereta terbang"

wow,kereta lebih laju dari kapal terbang.

salam jumaat
Kl penang dalam sejam naik kapal terbang
Kereta terbang confirm lg lama
Kene ingat, drone (kipas) xselaju fixed wing(kapal terbang)
Drone paling laju pun boleh pegi 100kmj ke 150kmj
Menteri kalo sembang, babi pun boleh terbang
 

azarul

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2011
Messages
3,464
Reaction score
51
Points
30
Buat kereta pakai h2o dlu laa.. focus situ.. pakai air jee wehh.. apa fikir terbang2.. buat byk kes mati je.. atas darat pon byk eksiden
 

The Maut

Active Member
Joined
Jul 19, 2019
Messages
1,278
Reaction score
41
Points
30
Buat kereta pakai h2o dlu laa.. focus situ.. pakai air jee wehh.. apa fikir terbang2.. buat byk kes mati je.. atas darat pon byk eksiden
Tersangat betul tu.
 

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
9,461
Reaction score
2,015
Points
176
Jepun sudah ada Drone Car, first stage, sebab mereka takut orang awam salah guna .. apa ketaapi laju yang nak scrap? Melayu cakap hepat ya? korang ada baca tak berita2 ddalam topik ni?
 

qubs

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2010
Messages
8,948
Reaction score
40
Points
70
Baik bangunkn bio diesel pnye enjin
Apa da duk sibuk kete terbang
Enjin kereta pn kita blom mampu buat 100%
 

noblegold

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
1,750
Reaction score
23
Points
25
Kat atas nun takde line jalan. Kena guna trafik udara jugak lah kan macam kapal terbang tu. Langit seluas tu jangan ingat tak bertembung.
 

rasyid.ahmad

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2017
Messages
202
Reaction score
59
Points
20
Baik bangunkn bio diesel pnye enjin
Apa da duk sibuk kete terbang
Enjin kereta pn kita blom mampu buat 100%
sokong bro.
At least dapat bantu industri kelapa sawit negara kita yg dah kena ban kat EU.
berbanding dgn minum sesudu sawit
 
Sponsored Post
Top
Log in Register