Malaysia deputy foreign minister urged to quit over 'fake Cambridge degree'

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

BenVentures

Super Active Member
Joined
May 10, 2018
Messages
8,743
Reaction score
537
Points
113
Esok patut sack dah. Tun tgh sakit ke. Senyap je
 

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,497
Reaction score
449
Points
83
Location
Setapk,K.L.
selalu orang dulu ada sebut diorang semua lulus sijil Cambridge...maknanya “O” level Cambridge dgn “A” level Cambridge...dulu memang ada sijil original dari Universiti Cambridge England...

La ni nak kata degree Cambridge,mesti la kena study England nun...tengok admit bila,grad pulak bila...tengok transcript dia sekali,ni paling utama,tanpa transcript memang tak mungkin grad...
 

raynasofia

Permanently Banned, Multiple Account azriff
Joined
Aug 31, 2010
Messages
5,375
Reaction score
329
Points
0
Bila kata munafik ada yang melenting pulak nanti.. punya la banyak penipuan PH ni.. dari sekecil2 benda sampai sebesar2 janji.. semua kencing..
 

gimau

Active+ Member
Joined
Oct 13, 2011
Messages
3,263
Reaction score
274
Points
83
PH = tipu, kona, auta, belit, pusing
.
.
.
.
dan yg terunggul..... KENCING
 

BenVentures

Super Active Member
Joined
May 10, 2018
Messages
8,743
Reaction score
537
Points
113
Why Tun so indecisive about this. So long to sack these people. Waiting to sack them after february salary is it?
 

valentinik

Active Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
2,185
Reaction score
141
Points
63
X perlu pecat,bubar parlimen lagi bagus,bagi rakyat buat pilihan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register