BTC USD 36,018.7 Gold USD 1,812.91
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Malaysia bina Mega Tower 118 Tingkat!

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
Kita tengok je la sejauh mana bangunan ni boleh bagi manfaat untuk rakyat
Kalau ikutkn ade manfaat tersendiri tu..sbb tgh2 bandar KL.. kite tgk mcm mane nanti
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
333,188
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
333,188
Reaction score
17,813
Points
2,536
Awards
1
Kalau ikutkn ade manfaat tersendiri tu..sbb tgh2 bandar KL.. kite tgk mcm mane nanti

Kalau ada manfaat nanti
Baguslah
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,450
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,450
Reaction score
22,262
Points
1,831
Awards
1
Ngelat. Yg buat tinggi tiang sebatang tu. Klo xde baru berapa je tinggi 580-590 camtu je
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
333,188
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
333,188
Reaction score
17,813
Points
2,536
Awards
1
Ngelat. Yg buat tinggi tiang sebatang tu. Klo xde baru berapa je tinggi 580-590 camtu je

Sama jugak macam KLCC & KL Tower
Ada tiang tinggi jugak
Taktik 🤭
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,450
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,450
Reaction score
22,262
Points
1,831
Awards
1
Sleepless Kuala Lumpur

 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,450
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,450
Reaction score
22,262
Points
1,831
Awards
1
Night view from Ampang

FB_IMG_1638465573038.jpg


 

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
Kalau ada manfaat nanti
Baguslah
Hrp nye mcm tu la.. sbb 1 je banggunan mcm tu kt KL..so mgkin company2 yg fancy ni mmg suka tmpt2 top..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
333,188
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
333,188
Reaction score
17,813
Points
2,536
Awards
1
Hrp nye mcm tu la.. sbb 1 je banggunan mcm tu kt KL..so mgkin company2 yg fancy ni mmg suka tmpt2 top..

Kekangan pandemik kurangkan syarikat² besar nak melabur lebih
 

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
Kekangan pandemik kurangkan syarikat² besar nak melabur lebih
Ye x ye jgk..pandemik mmg akn ade cut loss.. mgkin skrg dia launch xbrp sgt la..tunggu 2thn lg mgkin org start dtg dah
 

frommers

Fun Poster
Messages
415
Joined
Apr 6, 2014
Messages
415
Reaction score
167
Points
23
Huhu..ko kot macai ahli politik..
Menara Petronas byk lagi lot kosong..
Jgn dividen nnt ciput dah laa sbb pnb byk bayar duit kat mentenen lot kosong..

Bagi aku mmg ade sbb negara2 barat xnak lumba bina bangunan tinggi..salah satu tanah masih byk..pastu klu berlaku perang, rugi agak sedikit klu bangunan rosak..bab lot kosong byk, munkin juga..

Kebaikan bina bangunan tinggi cuma pada naikkan imej sesebuah negara..munkin juga dari segi pelancongan yg suka tgk bangunan2 tinggi..itupon x ramai..

One World Center kat New York tu lagi tinggi. Merdeka 118 ni tinggi sebab tiang sebatanh tu je. Lotte Tower kat Seoul, Shenzen Tower pun lagi tinggi.
Barat pun tgh bina menara tinggi sekarang. Terutama New York.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register