BTC USD 48,073.1 Gold USD 1,754.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Malaysia bebas dadah menjelang 2015

eboss

CG Hardcore
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
PUTRAJAYA: Kerajaan menimbang cadangan untuk menerima semula kakitangannya yang dibuang kerja kerana masalah penyalahgunaan dadah selepas mereka pulih, kata Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Syed Hamid Albar hari ini.

Beliau berkata langkah itu sejajar dengan seruan kerajaan selama ini agar masyarakat dapat menerima semula bekas penagih dadah.

“Kita tak boleh suruh masyarakat menerima semula bekas penagih dadah tapi kita (kerajaan) tak nak pula menerima mereka bekerja semula selepas pulih,” katanya kepada para pemberita sebelum mempengerusikan mesyuarat Jawatankuasa Pencegahan Dadah di kementeriannya di sini.

Ketika ini, kakitangan awam tidak boleh menyertai semula perkhidmatan awam selepas dibuang kerja kerana masalah penyalahgunaan dadah.


Mabuk ker apa nie. Benda najis dadah nie tak akan selesai sampai bila-bila punya. Sama macam kes rakyat miskin...mana mungkin negara sifar kemiskinan. Projek SIFAR PEMBANGKANG yang Khir Toyo buat pun last-last dia jadi pembangkang

:eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

anuarinvestor

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
dadah mungkin bebas....tapi "dedah"..tetap berterusan....:)
 

z3t_ex

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
mmg kenyataan mabuk,
pendatang kt tmpt aku pn x dpt setel walau dh 51thn merdeka..
ade hati nk setelkn dadah..
abih amnong,bila nk disetelkn dri negara ku ini?
 

young and dangerous

Active Member
Joined
May 12, 2008
Messages
1,090
Reaction score
14
Points
25
buat urine test kat student tiap2 kali naik sem.. sure ramai kena cuti balik 2 sem
 

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Camno nah bebas dadah kalau polis, kastam pon kaki ganja & dadah ni...
 

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
PUTRAJAYA: Kerajaan menimbang cadangan untuk menerima semula kakitangannya yang dibuang kerja kerana masalah penyalahgunaan dadah selepas mereka pulih, kata Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Syed Hamid Albar hari ini.

Beliau berkata langkah itu sejajar dengan seruan kerajaan selama ini agar masyarakat dapat menerima semula bekas penagih dadah.

“Kita tak boleh suruh masyarakat menerima semula bekas penagih dadah tapi kita (kerajaan) tak nak pula menerima mereka bekerja semula selepas pulih,” katanya kepada para pemberita sebelum mempengerusikan mesyuarat Jawatankuasa Pencegahan Dadah di kementeriannya di sini.

Ketika ini, kakitangan awam tidak boleh menyertai semula perkhidmatan awam selepas dibuang kerja kerana masalah penyalahgunaan dadah.


Mabuk ker apa nie. Benda najis dadah nie tak akan selesai sampai bila-bila punya. Sama macam kes rakyat miskin...mana mungkin negara sifar kemiskinan. Projek SIFAR PEMBANGKANG yang Khir Toyo buat pun last-last dia jadi pembangkang

:eek::eek::eek:

Aku baca statement ko jer bro, dah cukup untuk menjelaskan segalanya.... :eek:
 

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Si Khir tu maso jadi MB dolu pun sobab dio ni sonang di boli...Itu pasal la Putrajaya dah tergadai dan merugikan rakyat selngor selamanya...sengal tol dia tuu..kasi penyapu kang baru tau...
 

nash_d

Active Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
2,287
Reaction score
0
Points
20
wawasan yang takkan menjadi...
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
bagus la dah ada target walaupun agak mustahil....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register