maksud disebalik nama artis...

Recommended Brokers


azlann1981

Super Active Member
Joined
Apr 13, 2006
Messages
5,504
Reaction score
217
Points
73
1) Kumpulan Rock yang telah mengerjakan Haji / Abang-abang
Haji.....KUMPULAN BAJI

> 2) Penyanyi yang sering fail dalam karangan sebab guna noktah kat depan ayat.....TITIK PUSPA
>
> 3) Penyanyi yang paling demand banyak duit.....HETTY COST ENDANG
>
> 4) Kumpulan yang berasal dari Bukit Gasing.....KUMPULAN SPIN
>
> 5) Penyanyi yang paling berat dalam sejarah.....ABOT (dalam bahasa jawa bermaksud berat)
>
> 6) Kumpulan Orang Asli Paling Berjaya.....O.A.G (Orang Asli Gombak)
>
> 7) Kumpulan yang paling murah menerima bayaran.....SCOIN (pakai syiling jer)
>
> Cool Kumpulan Nasyid yang terdiri dari orang jawa.....AL-JAWAHER
>
> 9) Kumpulan Rock yang Paling wangi.....MAY (Bau Sabun)
>
> 10) Kumpulan Rock Paling Bahaya.....AMUK
>
> 11) Kumpulan Rock Yg Terdiri dari Bomoh Professional .....MANTERRA
>
> 12) Kumpulan Rock yang takut mandi pagi.....GIEGIEL
>
> 13) Kumpulan Rock yang selalu kena migrain.....HEADWIND
>
> 14) Kumpulan yang telah mengkormerxkan Roti Benggali
> Pedas.....GINGERBREAD
>
> 15) Kumpulan yang mudah berpecah.....KRISTAL
>
> 16) Kumpulan Rock yang makan nasi pakai tangan kiri .....LEFTHANDED
>
> 17) Kumpulan yang ada power..... KEMBARA (sebab ader DVVT)
>
> 1Cool Kumpulan yang terdiri dari pesawah.....PADI
>
> 19) Kumpulan yang paling popular di pagi raya.....TOO PHAT (Ke tu pat)
>
> 20) Penyanyi kesukaan David Beckam.....SITI SARAH
>
> 21) Kumpulan yang kejap cantek kejap hodoh.....PRETTY UGLY
>
> 22) Kumpulan yang takleh nyanyi kat Europe.....METALASIA
>
> 25) Kumpulan yang boleh lihat tapi tak leh pegang.....4U2C
>
> 26) Penyanyi yang tak pernah kena speed trapppp.....MELLY GO-SLOW
>
> 27) Kumpulan yang sentiasa menyambut 'HARI GURU'.....TEACHERS PET
>
> 2Cool Kumpulan yang susah nak sakit.....MEDICINE
>
> 29) Kumpulan yang berkerjaya tapi pendek umur.....DR. KRONIK
>
> 30) Kumpulan yang buat show kat everest .....IKLIM
>
> 31) Kumpulan yang kena sertu apabila di sentuh.....BLACK DOG BONE
>
> 32) Kumpulan yang paling bengap walaupun dah kaya.....PAK PANDER
>
> 33) Kumpulan yang paling di hormati .....KUMPULAN DEWA
>
> 34) Kumpulan yang memperkenalkan Roti Boy di Midvalley.....NEW BOYZ
>
> 37) Kumpulan yang tak akan buat show pada bulan lain kecuali bulan 9.....SWEET SEPTEMBER
>
> 3Cool Kumpulan Paling berani.....KAMIKAZE
>
> 39) Kumpulan yang selalu gi konvoi.....XPDC
>
> 41) Kumpulan yg ada sayap.....WINGS
>
> 42) Kumpulan yg suka amik gambar & autograf.....FOTOGRAF
>
> 43) Kumpulan yg selalu dapat cari orang (macam along/ceti).....SEARCH
>
> 44) Kumpulan yg sering kemarau / kekeringan / horny.....x
>
> 45) Kumpulan yg selalu banteras rasuah.....B.P.R (Bumi Putra Rockers)
>
> 46) Kumpulan yg suka dera kucing.....Alleycats
>
> 47) Kumpulan yg banyak taik mata.....E.Y.E
>
> 4Cool Kumpulan yg suka tanam bunga ros hitam.....BLACKROSE
>
> 49) Kumpulan yg selalu adakan jualan karnival beli belah.....MEGA (Mega Sales)
>
> 50) Kumpulan yg ada daya tarikan bumi.....GRAVITY
 
Sponsored Post

lazman

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2006
Messages
542
Reaction score
9
Points
15
huhu..yg SITI SARAH tu tak phm..yg lain tu nmpk gak kaitan dia..:D
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
macam2lah idea si azlan ni..:)
 

goldtrader

Super Active Member
Joined
Dec 24, 2005
Messages
6,930
Reaction score
49
Points
70
ingat sebab bechkam tu suka main lubang idung
 

lazman

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2006
Messages
542
Reaction score
9
Points
15
ala SARAH...ppuan yang ada hubungan sulit dg David Bechkam dulu tu..ingat lagi tak??
o gitu.x perasan r..
tambahan..
1.kumpulan yang suka membaca..BUDAK KACA MATA
2.kumpulan yang suka makan..SPOON
3.kumpulan yang kalis air..UMBRELLA
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Sungguh kreatif.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register