BTC USD 49,105.100 Gold USD 1,701.050
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Makna bunyi hon di Malaysia

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
* 1 x HON PENDEK - pemandu tu nak cakap “HAI”



* 2 x HON PENDEK - pemandu tu nak cakap “TERIMA KASIH” atau “JUMPA LAGI”



* 3 x HON PENDEK - pemandu tu suruh kenderaan depan tu cepat sikit (biasanya kat traffic light time dah hijau tak reti-reti nak jalan)



* 1 x HON PANJANG - pemandu tu beri amaran kereta lain bahawa diorang memandu secara merbahaya dan hampir menyebabkan kemalangan



* 2 x HON PANJANG - pemandu tu marah “HOI!!!… ***** XDER OTAK KE”



* 4 X atau lebih HON PENDEK - pemandu tu cakap ;

“TIIILAM! TIIILAM!… TILAM LAMA, TUKAR BARU.. TIIILAAAM!… TIIILAAAAM!”

:eek:
 
Sponsored Post

lan_mcd

Active Member
Joined
Sep 2, 2010
Messages
1,230
Reaction score
55
Points
30
mcm dah pernah ada la TT.... :-?:-?
 

renazlin

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2009
Messages
160
Reaction score
0
Points
10
kalau kat mesir, 24 jam bunyi mesir...
dari jauh lagi duk kene hon...
dah menjadi adab hon2....
kalau xbunyi,jadik pelik plakkk
 

kyle

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2009
Messages
526
Reaction score
0
Points
10
kalau hon 1 panjang 1 pendek?
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
kih kih kih.... cakapler nak tilam...
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
A s t r o k... :))
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
tilammmm lame tukar baru..
:)):))
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,592
Reaction score
60
Points
120
ehehe... bahaya tul main hon2 kat kl ni.. silap2 kene pukul.. wakakak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register