maklumat pelanggan maxis

CG Sponsors




GaliGold

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2010
Messages
332
Reaction score
1
Points
15
salam sejahtera,

di sini saya ingin meminta jasa baik sesiapa yang tahu bagaimana ingin mendapatkan maklumat pelanggan maxis(prepaid).

cth:seseorang menghantar msg berbaur ugutan atau mengganggu,penerima pula tdk tahu siapa pengirimnya,bagaimana nak trace maklumat si pengirim berdasarkan no taliannya itu.

Jasa baik kawan2 amat saya hargai,tq
 
Sponsored Post

abangbeca

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,703
Reaction score
155
Points
73
buat report polis jer bro...klu rasa2 malas tue...tempek kat sini dulu no tuh tp kena bgtau nk wat aper ngan nama tuh....
 

GaliGold

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2010
Messages
332
Reaction score
1
Points
15
buat report polis jer bro...klu rasa2 malas tue...tempek kat sini dulu no tuh tp kena bgtau nk wat aper ngan nama tuh....


k thanx abgbeca,dah warning akan buat report polis klu dia ugut2 lg,klu xmakan warning jg,akan buat report polis.
tq
 

bladefingers

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Oct 20, 2009
Messages
1,448
Reaction score
4
Points
30
report polis je.
apa2 berlaku nanti dah ada report awal2...
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
410
Points
136
betul tu...better buat report polis...dah ada kes sama macam ni
 

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
yup betul kalau pergi hq maxis pun untuk trace number seseorang perlu tunjuk report polis dahulu kerana itu adalah hak cipta akta pengguna.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register