Majlis Makan Malam Perdana InstaForex 2019

Recommended Brokers


Forex Chart

The Maut

Active Member
Joined
Jul 19, 2019
Messages
1,379
Reaction score
45
Points
40
sudah upload tuan...........
Ramai traders dapat lucky draw and dapat pegi europe. Review aku bab makanan lagi best yg last years. Bab performance nampak this years ada kelainan tapi lagik better yg last years jugak. Goodies untuk seat vip beza sikit ja dgn seat biasa walhal syarat tinggi. Event start lambat sikit. This year's takde games area cam last years. This time's kid allowed by some new term. Like fb ka ig terbanyak takde rasa nya. Yg comfirm semua orang suka ialah Mr.Bean. Cewek 🇷🇺 memang thorbaik.
 
Sponsored Post

IFX_Muazam Marican

CG Top Poster Club
Joined
Dec 11, 2012
Messages
25,076
Reaction score
1,224
Points
196
Ramai traders dapat lucky draw and dapat pegi europe. Review aku bab makanan lagi best yg last years. Bab performance nampak this years ada kelainan tapi lagik better yg last years jugak. Goodies untuk seat vip beza sikit ja dgn seat biasa walhal syarat tinggi. Event start lambat sikit. This year's takde games area cam last years. This time's kid allowed by some new term. Like fb ka ig terbanyak takde rasa nya. Yg comfirm semua orang suka ialah Mr.Bean. Cewek 🇷🇺 memang thorbaik.
tuan boleh submit segala cadangan atau pandangan kepada urusetia atau pihak syarikat....terima kasih diatas keprihatinan tuan
 

The Maut

Active Member
Joined
Jul 19, 2019
Messages
1,379
Reaction score
45
Points
40
sy tak pegi majlis instaforex tahun ni, tak berkesempatan ada kerja banyak plak nk kena selesaikan
Next years kene pegi tu masta kalo ada kesempatan. Kita set leklok.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register