Majalah PC October 2008 - Wanted!!!

CG Sponsors




kurungbiru

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2008
Messages
157
Reaction score
0
Points
10
Salam to all,

Firstly, sorrylah sebab saya post kat sini. Saya tak sure sepatutnya topic ni masuk under tajuk apa.

Nak minta tolong ni. Sape kat sini nak let go/jual/ada extra Majalah PC bulan October 2008? Kalau sesape ada extra, saya nak belilah dari u all.

Tolong eh you guys. Kat tempat saya ni dah habis plak Majalah PC bulan Oktober 2008. Urgent ni! :">
 
Sponsored Post

kurungbiru

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2008
Messages
157
Reaction score
0
Points
10
Aiyohh....sangat pantas thread berjalan... Kasik up sket... Dapat 1 magazine ni pon cukuplah....
 

abahmu

Legendary Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,952
Reaction score
125
Points
123
ape yg best sgt dgn magazine tu??
 

kurungbiru

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2008
Messages
157
Reaction score
0
Points
10
Sebenarnya saya pinjam orang punya, tapi entah mana letak.... dah terhilang. So kena la ganti... Hehehe....

Magazine ni ok-ok saja. Kalau nak baca tambah pengetahuan, memang boleh la baca....
 

kurungbiru

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2008
Messages
157
Reaction score
0
Points
10
Tolong eh kengkawan....bgtau kat member2 yg ada extra mag ni... untuk bulan Oktober 2008. Okeh nak tido... esok sambung. Harap-harap ada perkembangan baik untuk permintaan saya nih.

Salamzzzzzzzzz
 

otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,551
Reaction score
69
Points
120
cuba tanya marketing Majalah PC... diorang mmg ada lebih.
 

tjbumi

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2007
Messages
2,588
Reaction score
8
Points
25
Bayar je le kat mmbr hang tu... bukan mahal pun... kurang RM10 jer...
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
eh mana tuan tanah ni..?? :D
dah settle ke dgn member..?? heehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register