MAI TENGOK Gambar bogel Miranda tersebar

CG Sponsors




astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
MODEL kelahiran Sydney, Australia, Miranda Kerr membuat kejutan sekali lagi apabila beraksi bogel tanpa seutas benang. Kesemua foto berkenaan dipaparkan dalam laman web rasmi majalah GQ iaitu gq.com. Salah satu aksi yang menarik perhatian apabila Miranda melunjurkan tangan dan kaki untuk menyembunyikan alat kelamin.

Terdapat foto lain menunjukkan model Victoria’s Secret ini hanya mengenakan jaket denim biru menutup bahagian bawah tubuhnya dengan helaian surat khabar.

Terdapat juga beberapa aksi ‘berani mati’ pemilik nama penuh Miranda May Kerr ini tanpa mengenakan sebarang pakaian.

Sumber terdekat memberitahu, wanita berusia 27 tahun ini tidak diberitahu tentang penyebaran gambar itu oleh majalah berkenaan. Ini kerana jadual peragaan yang agak padat untuk menjayakan pelbagai penggambaran pengiklanan di serata Amerika Syarikat (AS).

minguan malaysia ahad 7 febuari 2010
pancaindera ms 18
leh refer http://www.utusan.com.my/utusan/inf...an_malaysia&sec=Hiburan&pg=hi_09.htm&arc=hive

kalau tak ada search bahagian hiburan Gambar bogel Miranda tersebar

aku mana ada buat web sendiri
 
Last edited:
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
meriah betul kat sini
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
ni semua nak tengok apa?????

amai btoi..........terkezuttttttt
 

faizal_bulat

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 29, 2008
Messages
3,920
Reaction score
164
Points
33
bole pulak ada iklan mari sambung belajar.. hehehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register