Wanted Mahu membeli USD Dollar note pada kadar 3.50 - 3.70 untuk 5B. -URGENT

CG Sponsors




IstiqamahGOLD

Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2009
Messages
1,518
Reaction score
48
Points
35
Saya dapat reliable offer dari partner untuk mencari 5 billion USD note samada dalam negara atau luar negara. Partner saya sanggup offer rate tinggi dari pasaran. Bagi fund dari luar negara tak perlu risau nak bawa duit besar masuk kerana pihak partner saya dah ada connection dan caranya.

Prosesnya mudah, jika benar provider of USD Dollar tu memang ada duit dan boleh tunjukkan bukti dokumen atau proof of fund pihak partner saya akan buat bayaran rate antara 3.5 - 3.7 terus.

Urgent.

terima kasih.. wassalam.
 
Sponsored Post

IstiqamahGOLD

Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2009
Messages
1,518
Reaction score
48
Points
35
Bagi yg tidak berkenaan harap tak post kt sini dengan soalan2.. yang serious sahaja orait.
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
kenapa tak cari dekat bank jer? ke bank kurang duit?
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
5 billion USD? :((
 

IstiqamahGOLD

Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2009
Messages
1,518
Reaction score
48
Points
35
kenapa tak cari dekat bank jer? ke bank kurang duit?
USD note lah bro.. stock USD bank kat Malaysia pun xde sebanyak tu. Mungkin sape2 kat sini ada connection dengan funder luar seperti arab atau yang simpan USD kat Hong Kong inilah peluang nak bawa duit tu ke Malaysia. Rate pulak tu dapat tinggi dari rate pasaran semasa.
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
still looking bro? kalo nak aku ada provider
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
tuan pm detail kat saya saya akan balas balik pada tn
 

cyberiz

Super Active Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,014
Reaction score
282
Points
91
beware of fake banknotes..:)
 

ed_zero

Super Active Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
5,194
Reaction score
160
Points
73
RM 15++ bilion tu..kaya betul..smpi amek mahal2..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register