BTC USD 68,733.5 Gold USD 2,358.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mahu membeli USD Dollar note pada kadar 3.50 - 3.70 untuk 5B. -URGENT

IstiqamahGOLD

Active Member
Messages
1,518
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2009
Messages
1,518
Reaction score
48
Points
35
Saya dapat reliable offer dari partner untuk mencari 5 billion USD note samada dalam negara atau luar negara. Partner saya sanggup offer rate tinggi dari pasaran. Bagi fund dari luar negara tak perlu risau nak bawa duit besar masuk kerana pihak partner saya dah ada connection dan caranya.

Prosesnya mudah, jika benar provider of USD Dollar tu memang ada duit dan boleh tunjukkan bukti dokumen atau proof of fund pihak partner saya akan buat bayaran rate antara 3.5 - 3.7 terus.

Urgent.

terima kasih.. wassalam.
 
Sponsored Post

kenapa tak cari dekat bank jer? ke bank kurang duit?

USD note lah bro.. stock USD bank kat Malaysia pun xde sebanyak tu. Mungkin sape2 kat sini ada connection dengan funder luar seperti arab atau yang simpan USD kat Hong Kong inilah peluang nak bawa duit tu ke Malaysia. Rate pulak tu dapat tinggi dari rate pasaran semasa.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register