Mahu Loan Personal Segara....

CG Sponsors




LELAKI79

Banned
Joined
Dec 27, 2008
Messages
636
Reaction score
2
Points
15
saya bekerja kerajaan....tetap dan berpencen

bekerja di kuantan pahang

gaji kasar rm 2898.10.....

dah 3 tahun bekerja..ingin pinjam 50 ribu untuk 10 thn

anybody cam help me....

ccris ada masalah sikit tapi dah bayar loan yang tertunggak

cuma amik masa untuk clear

sapa2 yang agen bank atau koperasi yang interest dia bawah

7% boleh la contact saya ...

017 9559489
 
Sponsored Post

Budak_Pilah

Active Member
Joined
May 28, 2008
Messages
1,092
Reaction score
0
Points
25
saya bekerja kerajaan....tetap dan berpencen

bekerja di kuantan pahang

gaji kasar rm 2898.10.....

dah 3 tahun bekerja..ingin pinjam 50 ribu untuk 10 thn

anybody cam help me....

ccris ada masalah sikit tapi dah bayar loan yang tertunggak

cuma amik masa untuk clear

sapa2 yang agen bank atau koperasi yang interest dia bawah

7% boleh la contact saya ...

017 9559489
kalau nak try koperasi call la aku..0126548769
 

aimanyus

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,173
Reaction score
0
Points
20
saya bekerja kerajaan....tetap dan berpencen

bekerja di kuantan pahang

gaji kasar rm 2898.10.....

dah 3 tahun bekerja..ingin pinjam 50 ribu untuk 10 thn

anybody cam help me....

ccris ada masalah sikit tapi dah bayar loan yang tertunggak

cuma amik masa untuk clear

sapa2 yang agen bank atau koperasi yang interest dia bawah

7% boleh la contact saya ...

017 9559489

blh pinjam sehgga RM100k!!!hubungi sy :-0136301157

p/s BLACKLIST PUN BLH!!!!
 

LELAKI79

Banned
Joined
Dec 27, 2008
Messages
636
Reaction score
2
Points
15
kenapa erk ccris ni cam ampeh

lama betoll baru clear....

kalo x bayar langsung tu lain la

dah bayar pon rekod dia still ada lagi

bengang giler arr ngan ccris
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
kenapa erk ccris ni cam ampeh

lama betoll baru clear....

kalo x bayar langsung tu lain la

dah bayar pon rekod dia still ada lagi

bengang giler arr ngan ccris

kena bawak clearance letter gi opis ccris sendiri rasanya....sbb kwn sy ada yg kena gitu....tp, dia gi opis ccris sndiri...
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
kenapa erk ccris ni cam ampeh

lama betoll baru clear....

kalo x bayar langsung tu lain la

dah bayar pon rekod dia still ada lagi

bengang giler arr ngan ccris
tak cuba kat Bank Rakyat ke....?
 

zkry

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
Setau akulah... CCRIS record nye setahun baru clear...:D:D
memang ampehhh....
 

pesukec

Active Member
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,174
Reaction score
1
Points
25
kenapa erk ccris ni cam ampeh

lama betoll baru clear....

kalo x bayar langsung tu lain la

dah bayar pon rekod dia still ada lagi

bengang giler arr ngan ccris
samalah kita...~X(~X(
 

LELAKI79

Banned
Joined
Dec 27, 2008
Messages
636
Reaction score
2
Points
15
tak cuba kat Bank Rakyat ke....?
tok mat ?

bank rakyat x kan x semak ccris

rasanya sumer bank sekarang wajib refer ccris dulu

sebelum approve mana2 personal loan

maybe mbsb can help u..tapi intrest dia mak ai.....

7% ma utk sepuluh tahun
 
Sponsored Post
Top
Log in Register