Mahkamah Tinggi akan dengar permohonan untuk dakwa TGHH dengan menghasut

CG Sponsors




cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,135
Reaction score
12,103
Points
1,906
Masih belum jumpa lagi kenyataan asal TGHH ni mek
Bukan apa
Kot disalah tafsir je
ha tu la tn TXT, tanpa the real full complete script dari TGHH sepertimana yg disiarkan kat harakah pada 18/1/2016, susah nak tafsir dan nilai
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
291,069
Reaction score
12,213
Points
2,376
ha tu la tn TXT, tanpa the real full complete script dari TGHH sepertimana yg disiarkan kat harakah pada 18/1/2016, susah nak tafsir dan nilai
Dalam berita ni
Biasa kuat konar leper
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,135
Reaction score
12,103
Points
1,906
Cari mek source berita tu sampai jumpa 😁
hehe tn TXT, mcm susah arr, melainkan klu saya boleh pujuk org Harakah release pada saya info tu :D,
tapi saya takde org tu
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
291,069
Reaction score
12,213
Points
2,376
hehe tn TXT, mcm susah arr, melainkan klu saya boleh pujuk org Harakah release pada saya info tu :D,
tapi saya takde org tu
Gambate mek 🤭
Atau kenyataan asal dah dipadamkan
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
291,069
Reaction score
12,213
Points
2,376
tu la, saya rasa mcm takde dah kenyataan asal
semalam cari rasanya setakat 2017
Sekali dah letak dalam internet
Rasa nya takkan hilang dah sampai bila²
Cuma kena pandai cari la kan
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,135
Reaction score
12,103
Points
1,906
Sekali dah letak dalam internet
Rasa nya takkan hilang dah sampai bila²
Cuma kena pandai cari la kan
entah la tn TXT, mungkin saya tak berapa pandai cari info tu kot
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
11,487
Reaction score
2,008
Points
201
Tak perlu tafsir apa2
Semua nya hanyalah persepsi saja

mcm kes sajat jg
Masing2 dpt bahagian masing2
Walau sezarah tetap di balas
 
Sponsored Post
Top
Log in Register