MAGIC adalah satu penipuan..nak blajar? masuk ni..

CG Sponsors




apit89

Active Member
Joined
Dec 5, 2008
Messages
2,169
Reaction score
7
Points
25
Selamat bElajar~

*Jika anda tidak dapt melihat trick didalam page ini,sila ke syafiq.blogstarz.my untuk mmpelajari dgn lebih jelas..


Pembelajaran secara PERCume Je~
JGN kedek iLmu geNg~:D
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
bukan penipuan tetapi kepandaian....
 

apit89

Active Member
Joined
Dec 5, 2008
Messages
2,169
Reaction score
7
Points
25
penipuan + kepandaian = pembohongan MAGIC :))
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Selamat bElajar~

*Jika anda tidak dapt melihat trick didalam page ini,sila ke syafiq.blogstarz.my untuk mmpelajari dgn lebih jelas..


Pembelajaran secara PERCume Je~
JGN kedek iLmu geNg~:D
Ko cakap jer terus nak suruh org yg berminat masuk ke blogstarz ko...
Tak payah nak tanya nampak ke tak magic tu...:(scam:(scam:(scam
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Magic jugak tu.....:p:p
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Ko cakap jer terus nak suruh org yg berminat masuk ke blogstarz ko...
Tak payah nak tanya nampak ke tak magic tu...:(scam:(scam:(scam
blog aku tarak magik...ada cerita lintah saja...:))
 

apit89

Active Member
Joined
Dec 5, 2008
Messages
2,169
Reaction score
7
Points
25
lintah + goreng = sedap x?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register