Maen Game Dan Dapat Handphone Samsung Percuma

CG Sponsors




mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,844
Reaction score
38
Points
130

Samsung ade buat contest main game dan menang handphone samsung corby yang comel lotey..hehe

Aku pun terikut same join n harap2 boleh la menang, tapi memerlukan bantuan kawan2 kat sini. Nak mintak tolong kat korang join under nama aku boleh tak?hee :D

Sebab setiap satu referer aku akan dapat 10 xtra point.

Klik kat sini ye Samsung Corby Paint Fight

1st time rase semangat nak join contest2 macam ni..huhu
harap anda semua dapat membantu :)

Thank You So Much! :)paid​
 
Last edited:
Sponsored Post

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,557
Reaction score
251
Points
131
ada yg dh dpt ke?
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,844
Reaction score
38
Points
130

Hadiah yang bakal dimenangi nanti...4 bijik samsung corby yang comey...hehe​
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,265
Points
716
ceq nak main lah...:)) :">
 

dr_zool

Legendary Member
Joined
May 26, 2009
Messages
13,409
Reaction score
59
Points
120
cmne mende alah ni nk maen?
ade point2 lg.
point plng tinggi dpt hp?
gtu ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register