Movie Mael Totey The Movie - RM6.4 juta dalam 24 hari

CG Sponsors




azham

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
4,920
Reaction score
926
Points
86
Best ke filem dia tu?
Tak best mana pun tuan.
Tapi kena selera anak2 muda zaman viral ni.
Ditambah lagi dengan sokongan dari media social.
Dia berkongsi rezeki dengan pelakon OKU, mungkin itu Allah murahkan rezeki dia.
Kalau tak silap SS dah ada buat back up bisnes kecilan untuk pelakon OKU ni jika SS down nanti.
 
Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,784
Reaction score
2,299
Points
151

Please enter a message with more than 10 characters.
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,167
Reaction score
2,344
Points
201
langsung tak sesuai...tapi nak buat mcm mana....dah dipilih...kalau tgk apa yg dia buat ...tak boleh dikelaskan langsung dalam sebagai movie.....suntingan pun kelam kabut...lighting pun out....nak kata komedi slapstick pun tak jadi.....mungkin FINAS nampak dapat kutipan byk pada musim PKP ni....dah terus angkat dia...takpe lah rezeki dia.....leaps ni aku kena kutuk lah...hahahahaha
 

santes

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2019
Messages
101
Reaction score
16
Points
15
langsung tak sesuai...tapi nak buat mcm mana....dah dipilih...kalau tgk apa yg dia buat ...tak boleh dikelaskan langsung dalam sebagai movie.....suntingan pun kelam kabut...lighting pun out....nak kata komedi slapstick pun tak jadi.....mungkin FINAS nampak dapat kutipan byk pada musim PKP ni....dah terus angkat dia...takpe lah rezeki dia.....leaps ni aku kena kutuk lah...hahahahaha
org kutuk takper bro. jgn org suh buat filem :ROFLMAO::ROFLMAO:
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,784
Reaction score
2,299
Points
151
langsung tak sesuai...tapi nak buat mcm mana....dah dipilih...kalau tgk apa yg dia buat ...tak boleh dikelaskan langsung dalam sebagai movie.....suntingan pun kelam kabut...lighting pun out....nak kata komedi slapstick pun tak jadi.....mungkin FINAS nampak dapat kutipan byk pada musim PKP ni....dah terus angkat dia...takpe lah rezeki dia.....leaps ni aku kena kutuk lah...hahahahaha
haha....takpe... rilek je.... masing2 ada pandangan masing2.....
normal la manusia berbeza pendapat...
 

Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
964
Reaction score
436
Points
41
dia dah ade crowd.. follower based yg besar sblm buat movie ni

aku tak tengok lagi movie dia.. tp dah boleh agak, kalau traffic youtube video dia pun boleh cecah ratus ribu

dah boleh nampak traction estimate tu dkt movie dia

bab nak bg anugerah tu, aku rasa cam tak kena sangatlah.. aku takde issue dgn dia.. tp aku rasa org msia ni selalu bg angerah dkt org tu semberono je.. main capai je mana yg ade.. jadi mcm tak betol2 exclusive

mael totey ni kalau baca ni.. keep up the good work boh.. boleh improve lagi next time
 

LipanBara

Active Member
Joined
Aug 16, 2007
Messages
1,362
Reaction score
137
Points
43
korang dah tengok citer

Dolemite Is My Name


kisah benar producer rudy ray moore

citer merapu tajuk dolemite


budget 100k, kutip 12 juta usd...tahun 1975
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,784
Reaction score
2,299
Points
151
korang dah tengok citer

Dolemite Is My Name


kisah benar producer rudy ray moore

citer merapu tajuk dolemite


budget 100k, kutip 12 juta usd...tahun 1975
haha...maksudnya lagi power la dari Syahmi Sazli ni...:ROFLMAO:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register