Movie Mael Totey The Movie - RM6.4 juta dalam 24 hari

CG Sponsors




santes

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2019
Messages
101
Reaction score
16
Points
15
pendapat ada yg membina
pendapat ada yg menghina
pendapat ada yg sebang kari tapi sendiri tak kemana-mana

mutu filem tak jadi masalah.
keluar modal sendiri, usaha sendiri.

aku lagi suka ambil positif
belajar melalui pengalaman.
Yes always room for improvement.
nx time boleh upgrade lebih baik.

support bangsa kita, anak2 seni kita
yg sanggup ambil risiko untuk cuba hiburkan semua.

dia berjaya dia untung
dia tak berjaya dia rugi
dia susah pun bukan ada sape nak bagi dia makan nasi.
janji dia usaha sendiri :)

dia sudah untung.. ada duit bole survive pkp
sementara ramai yg lain masih meratib duit kwsp.
oohh..
kalau bro cerita psl jati diri pengarah dan effort dia mmg lah kita patut puji..
saya pulak bercerita psl filem :)
 
Sponsored Post

santes

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2019
Messages
101
Reaction score
16
Points
15
biasala bro ...peminat akan kata kondem.......untung untung dapat samah serial boleh lah buat beli etok.... tak pun claim balik royat dah beli kat astro....mana tau syahmi bayar...hehehe
tu yg susahnya tu bro..

asal keluar statement tak memuji.. terus masuk kategori "kondem" :ROFLMAO:
 

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
4,971
Reaction score
1,674
Points
101
oohh..
kalau bro cerita psl jati diri pengarah dan effort dia mmg lah kita patut puji..
saya pulak bercerita psl filem :)
you can say its not ur cup of coffee but..
One man's trash is another man's treasure

saya pasti tuan santes 1 org boleh gembirakan segelintir org..
tapi tuan takkan mampu gembirakan semua org dalam malaysia

yes it is not a masterpice.. its not picasso, but we can take it positive.. its just a movie show
 
Last edited:

santes

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2019
Messages
101
Reaction score
16
Points
15
ye lah..

betul lah tu bro..

saya setuju.. Demi Carigold.

think positive.
 

isteri_aku

Active Member
Joined
Feb 5, 2012
Messages
2,081
Reaction score
33
Points
40
Siot je...dron dah terbang tinggi kene panggil turun semula
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,784
Reaction score
2,299
Points
151
mana2 yg minat Syahmi Sazli And The Gang tu,, tak perlu nak marah2 dengan kata2 org yang tak suka filem Syahmi Sazli...

biasa la semua orang ada pendapat masing2...
accept je pendapat masing2...

aku sendiri pun minat karya2 Syahmi Sazli dan suka tgk filem Mael Totey tu....
tapi tak bermaksud aku kena paksa org lain utk suka jgk.... :D
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,902
Reaction score
271
Points
51
Dia berada pada masa & tempat yg betul ditambah dgn ketentuan rezeki dia...


Minat manusia tak sama.
Peminat tarian tak semua minat gusti
 

Lobey

Active+ Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,273
Reaction score
102
Points
43
Dia berada pada masa & tempat yg betul ditambah dgn ketentuan rezeki dia...


Minat manusia tak sama.
Peminat tarian tak semua minat gusti
skrg Syahmi dah punya modal. next filem harap lebih bagus.
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,956
Reaction score
21,122
Points
1,671
timing tu. kena plak xde movie lain yg fight. mmg rezeki die
 
Sponsored Post
Top
Log in Register