Movie Mael Totey The Movie - RM6.4 juta dalam 24 hari

CG Sponsors




dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
23,153
Reaction score
1,772
Points
206
tak layan sgt klip video mamat ni, den layan doremon & dc konan ajo dgn anak2 ekeekekee

dan ufc ekekekeke
 
Sponsored Post

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,167
Reaction score
2,344
Points
201
aku sebenarnya sedikit sebanyak setuju juga dgn statement ellie suriaty..

filem ni mmg berjaya mengaut keuntungan... ya.. 6 juta. kita akui terbukti berjaya catat kutipan tinggi..

tapi kalau nak kata kutipan tinggi sbb filem ni bagus tak boleh juga (sebenarnya pihak produksi tak pernah kata pun.. kita2 je yg judge)

filem biasa2 je..
nak kata lawak tu xde lah lawak mana pun.. tapi ada bunyi "toingg" "toingg" "kekekekeke" kat part lawak :D

disbbkan yg buat scene lawak tu (lawak ke?) pelakon2 istimewa maka kita hargai lah.. kalau part tu jep yg buat mau kena maki.. hahahha

aku boleh bagi 6/10 je..

plss.. jgn suh aku buat filem plak..

oklah.. aku bagi 10/10... DEMI PENONTON :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: (yg dah tgk faham lah)




oklah.. aku bagi 10/10... DEMI PENONTON :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: (yg dah tgk faham lah)
[/QUOTE]

pandai dia eksploitasi keadaan...hahaha.....saya bagi 1/10 je
 

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
4,971
Reaction score
1,674
Points
101
cerita mael totey ni nampaknya ramai yg suka kondem..
tapi yg kondem2 tu bole ke buat RM6.4 juta tempoh kurang sebulan?

jgn mare yer.. tanya je

ada usaha, ada ganjaran, dapat duit sikit.. bole la nak survive pkp nih.
tak perlu kecoh2 nak sesah kwsp akaun 1 lah akaun 2 lah.. heee
:)
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,902
Reaction score
271
Points
51
dari segi sales bagus lah sebab anak negeri support.....aku org kelate...dan tak rasa movie ni kelakar....kawan aku ketawa berdekah dekah...aku pening bab mana nak ketawa....ukuran kejayaan dari segi sales RM5 juta..ok......tapi dari segi movie....tak layak langsung dipanggil movie.....clip youtube dia lagi buat aku ketawa.....maaflah kalau komen aku buat sapa sapa yg taksud dgn syami ni marah....kalau skala 10...aku bagi 1.5 je....
Faktor usia lah tu...
maksudnya ko dah berusia mencecah 40an.

ceritak ni lebih sesuai kepada budak2 umur bawah 30an.

yg tua2 tu layan anak2 tumpang tengok je...
yg tua2 kalau harap nak langgan & tengok sorang2 memang tak berbaloi la
 

santes

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2019
Messages
101
Reaction score
16
Points
15
cerita mael totey ni nampaknya ramai yg suka kondem..
tapi yg kondem2 tu bole ke buat RM6.4 juta tempoh kurang sebulan?

jgn mare yer.. tanya je

ada usaha, ada ganjaran, dapat duit sikit.. bole la nak survive pkp nih.
tak perlu kecoh2 nak sesah kwsp akaun 1 lah akaun 2 lah.. heee
:)
hahahha.. tak juga bro..

kdg2 org cuma bagi pendapat.. tapi bila pendapat tu tak menyebelahi owner maka dianggap sebagai "kondem"

mcm sy ckp tadi lah.. filem ni kutipan dia mmg terbukti tinggi. kita akui..

tapi mutu filem ni mcm mana?
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,167
Reaction score
2,344
Points
201
Faktor usia lah tu...
maksudnya ko dah berusia mencecah 40an.

ceritak ni lebih sesuai kepada budak2 umur bawah 30an.

yg tua2 tu layan anak2 tumpang tengok je...
yg tua2 kalau harap nak langgan & tengok sorang2 memang tak berbaloi la
tak juga bro...anak anak aku pun diam..tak ketawa mana pun tgk cite ni.....org kata selera dan pemikiran masing masing....tak leh nak marah org tak suka.....hahah yg menyokong pun takat sengeh saja je....tapi mungkin syahmi bank sikit kot duit sokongan...dapat samah serial happy dah tu....
 

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
4,971
Reaction score
1,674
Points
101
hahahha.. tak juga bro..

kdg2 org cuma bagi pendapat.. tapi bila pendapat tu tak menyebelahi owner maka dianggap sebagai "kondem"

mcm sy ckp tadi lah.. filem ni kutipan dia mmg terbukti tinggi. kita akui..

tapi mutu filem ni mcm mana?
pendapat ada yg membina
pendapat ada yg menghina
pendapat ada yg sebang kari tapi sendiri tak kemana-mana

mutu filem tak jadi masalah.
keluar modal sendiri, usaha sendiri.

aku lagi suka ambil positif
belajar melalui pengalaman.
Yes always room for improvement.
nx time boleh upgrade mutu lebih baik.

support bangsa kita, anak2 seni kita
yg sanggup ambil risiko untuk cuba hiburkan semua.

dia berjaya dia untung
dia tak berjaya dia rugi
dia susah pun bukan ada sape nak bagi dia makan nasi.
janji dia usaha sendiri :)

dia sudah untung.. ada duit bole survive pkp
sementara ramai yg lain masih meratib duit kwsp.
 
Last edited:

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,167
Reaction score
2,344
Points
201
hahahha.. tak juga bro..

kdg2 org cuma bagi pendapat.. tapi bila pendapat tu tak menyebelahi owner maka dianggap sebagai "kondem"

mcm sy ckp tadi lah.. filem ni kutipan dia mmg terbukti tinggi. kita akui..

tapi mutu filem ni mcm mana?

biasala bro ...peminat akan kata kondem.......untung untung dapat samah serial boleh lah buat beli etok.... tak pun claim balik royat dah beli kat astro....mana tau syahmi bayar...hehehe
 

tweet

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2011
Messages
273
Reaction score
2
Points
15
waktu pkpb ni sesuai sgtlah nak tgk movie2 dlm astro first
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,147
Reaction score
132
Points
83
pandai timing dia pkpb...jadi ramai duduk rumah je..

bagi aku biasa je movie ni...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register