Movie Mael Totey The Movie - RM6.4 juta dalam 24 hari

CG Sponsors




Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,225
Reaction score
2,392
Points
201
betul boss....org yg follow syahmi mmg akan nak tgk sangat2 dan akan suka filem ni....termasuk aku....

tapi kalau org yg tak follow syahmi sgt, fikir dulu la sebelum tgk...huhu...sbb takut tak minat....

aku follow syami...tapi lebih suka clip video drama spontan kat youtube.......movie ni langsung tak suka.....
 
Sponsored Post

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,225
Reaction score
2,392
Points
201
kenapa tuan tak sanggup nak tengok?
saya belum pernah tengok lagi movie ni, tgh kumpul review :)
tak perlu tgk....nanti sakit hati dan sakit kepala...lawak syiok sendiri je....tapi terpulanglah kpd Cek mek...
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
74,328
Reaction score
11,746
Points
1,906
tak perlu tgk....nanti sakit hati dan sakit kepala...lawak syiok sendiri je....tapi terpulanglah kpd Cek mek...
tn Penbiru, saya ni yg org sebut sebut cerita dia kat youtube pun saya tak pernah tengok, banyak sangat perkara yg saya ketinggalan ni :D
failed sungguh saya ni, tak mengikuti arus perkembangan semasa 😅

kan movie mael totey ni kira power sungguh rm6 juta lebih dlm 20 hari, tu yg dok riki riki pasal ni :)
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,225
Reaction score
2,392
Points
201
tn Penbiru, saya ni yg org sebut sebut cerita dia kat youtube pun saya tak pernah tengok, banyak sangat perkara yg saya ketinggalan ni :D
failed sungguh saya ni, tak mengikuti arus perkembangan semasa 😅

kan movie mael totey ni kira power sungguh rm6 juta lebih dlm 20 hari, tu yg dok riki riki pasal ni :)
pengikut setia dia ada yg beli samapi 2-3 kali...mcm Hantu Kak Limah yg dapat puluhan juta tu....saya sendiri tgk 3 kali...dgn 4 org....hehehe...ada sekali 6 org yg ketiga kali tgk....jadi dapatlah puluhan juga...cuma memang lah tabik spring movie tahap ni boleh pergi sampai RM6 juta...sebab tarikan daripada youtube....
 

Lobey

Active+ Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,273
Reaction score
102
Points
43
kenapa tuan tak sanggup nak tengok?
saya belum pernah tengok lagi movie ni, tgh kumpul review :)
seolah olah mrk exploitasi budak yoe dan Asif. kadang kadang terkeluar sifat $%#@&^ yg tk perlu dipertontonkan. kesian. sbg contoh Asif sebenarnya tk tahu apa yg dia buat. fikiran dia sebenarnya kosong atau blur (ini pandangan saya saja).
 

ViperX

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,658
Reaction score
574
Points
81
time ni la....

yang jauh, datang dekat.
yang dekat, mari rapat.
yang rapat, mau lekat.
Sudah lekat, kena lipat.
 

imabiz

Active Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,245
Reaction score
29
Points
40
pendapat saya okaylah, santai2 sahaja filem ni.. bukan jenis filem berat. Sape yang selalu follow video mie ni akan faham konsep cerita dia.. anak2 pun suka tgk.. rasanya ada filem lagi teruk kot dari cerita ni.. :)
 

santes

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2019
Messages
102
Reaction score
16
Points
15
aku sebenarnya sedikit sebanyak setuju juga dgn statement ellie suriaty..

filem ni mmg berjaya mengaut keuntungan... ya.. 6 juta. kita akui terbukti berjaya catat kutipan tinggi..

tapi kalau nak kata kutipan tinggi sbb filem ni bagus tak boleh juga (sebenarnya pihak produksi tak pernah kata pun.. kita2 je yg judge)

filem biasa2 je..
nak kata lawak tu xde lah lawak mana pun.. tapi ada bunyi "toingg" "toingg" "kekekekeke" kat part lawak :D

disbbkan yg buat scene lawak tu (lawak ke?) pelakon2 istimewa maka kita hargai lah.. kalau part tu jep yg buat mau kena maki.. hahahha

aku boleh bagi 6/10 je..

plss.. jgn suh aku buat filem plak..

oklah.. aku bagi 10/10... DEMI PENONTON :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: (yg dah tgk faham lah)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register