Macam mana nk tau org lain/jiran guna wireless kita....

CG Sponsors




alisha_qistina

Super Active Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
6,407
Reaction score
256
Points
81
teman ade guna d-link-wireless-adsl-router dan dh setup password..
Macam mana nk tau org lain/jiran guna wireless kita....?
mintak tolong otai-otai CG ni...
:-?
 
Sponsored Post

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 15, 2009
Messages
27,496
Reaction score
115
Points
128
kat living room umah aku dpt unsecured wifi.. hahaha
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,772
Reaction score
1,836
Points
206
check dalam system wireless tu
check ader tak IP yg tak dikenali
kalo ader maksudnye mmg ader pencurik

best security xnak bg org len hack guna index key selain key 1
 

waktong

Super Active Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
7,520
Reaction score
97
Points
80
guna ipscan...ada yg freeware
 

alisha_qistina

Super Active Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
6,407
Reaction score
256
Points
81
semalam aku dh try tgk dalam router setting...
pd wireless setting ade dipaparkan ip pc yg digunakan...
nmpak nye xde org lain yg share...
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
rasanya tak jauh signal ni boleh pergi...
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
lahh...cuba offkan pc ko tu...pastikan tiada pc lain aktif...

tgk berkelip2 tak wifi indicator tu...klau berkelip2 sah ade org gunalah tu...

kasi matikan ajerr..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register