BTC USD 57,017.2 Gold USD 1,778.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Macam mana nak verify merchant dekat Pay Pal Premier account..

Ashadieyah

Active Member
Messages
1,309
Joined
Sep 30, 2008
Messages
1,309
Reaction score
7
Points
25
Assalammuailaikum..
Saya nak tumpang tanya, macam mana saya nak verify other merchant account selain dari ebay dekat dalam paypal account.
Saya ada nak buat domain baru menggunakan godaddy.com dan hendak membayar melalui paypal account saya, masalahnya godaddy ni suruh saya verify merchant account dalam account paypal saya, tapi saya tak jumpa pun kat mana nak verify account merchant ni, nak verify account saya adalah..
Terima kasih. :)
 

CG Sponsors




Top
Log in Register