BTC USD 59,760.8 Gold USD 2,411.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

macam mana nak usha live dow jones chart

Sponsored Post

http://bigcharts.marketwatch.com
Taip DJIA kat searh box dan klik ADVANCED CHART
boleh set TF dan indicator pilihan kita mcm macd, stoch, sma, bolinger dan byk lg..
cumanya kena refresh/reload selalu...

chart dia lebih kurang mcm ni lah....

dowjonesrc3.jpg


chart ni aku set TF5M - daily...harap dpt membantu...:)
 
http://bigcharts.marketwatch.com
Taip DJIA kat searh box dan klik ADVANCED CHART
boleh set TF dan indicator pilihan kita mcm macd, stoch, sma, bolinger dan byk lg..
cumanya kena refresh/reload selalu...

chart dia lebih kurang mcm ni lah....

dowjonesrc3.jpg


chart ni aku set TF5M - daily...harap dpt membantu...:)

yup chart nie mmg kena refresh.. kena ada software auto fresh..dan apply kat firefox..

looking for advance charts... dia live macam kita tgk chart kita... baik dari MT4 atau pun streamy charts

anyway thanks for sharing guys:)cgrock
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.09205
USD / JPY
157.855
GBP / USD
1.29776
USD / CHF
0.89522
USD / CAD
1.36465
EUR / JPY
172.385
AUD / USD
0.67670

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register