Macam mana nak suruh orang CELCOM/MAXIS/DIGI pasang Line 3G

CG Sponsors




EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
salam..maaf kalau soalan nie agak keterlaluan

aku nak tnya korang cmner ek nk suh diorg ni buat line 3G kt kawasan aku nie...penduduk ramai..tp hampeh xde 3g..nk online pon pun susah...kene pi kawasan sebelah...:(:)((
 
Last edited:
Sponsored Post

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Ntah...kalo boleh aku pon nak mintak pasang tempat aku!!
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
Ntah...kalo boleh aku pon nak mintak pasang tempat aku!!
tula pasal,aku siap call centre celcom,die pun xthu,bile bgtau nk ckp dgn supervisor die,ckp cuti plak,call time hari bekerja :(:(
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
ada2 saper2 thu x
 

watakutama

Banned
Joined
Oct 29, 2007
Messages
5,895
Reaction score
19
Points
65
kalo ko kenal ngan kaki jual 3G ni lagi senang...yg pasang ni bahagian teknikal....teknikal hanya terima report je..selalunya...org lama yg jual 3G ke ape line ke..diorg ni terus direct ngna teknikal je..
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
area mana nie?
 

anakmalaya

Active+ Member
Joined
Oct 1, 2009
Messages
3,633
Reaction score
47
Points
30
kalo digi bleh la kowt.. kat website die ade request.. aku request x sampai seminggu da ade line WCDMA penoh lg.. DIGI mmg de best la stakat ni..
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,243
Reaction score
33
Points
40
cdangan aku lar kan. htr surat kat pengurus besar ceklcom terus bro... tapi bagi details sikit mcm kepadatan penduduk baper dll?
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
kalau aku balik kampong
memang tadak 3g
tapi line edge digi memang cekang
stabil lak tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register