BTC USD 48,123.9 Gold USD 1,754.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

macam mana nak masukkan MA dalam RSI

min9797

Active+ Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
3,093
Reaction score
91
Points
30
camna nak buat..dah try macam skil tapi x boleh cuba..

aku nak buat cam dalam pic kat bawah ni..RSI & MA

rsiwj6.jpg
 
Sponsored Post

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
alamak lupa dah.. camne ek.. ada cara dia..tapi dah lupa
 

dR-Nazar

Active Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
2,207
Reaction score
5
Points
25
aku mula2 nak tolong gak... tapi lepas tertengok avatar ko.. terus tutup thread nih..~X(
 

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
hahaha.. ok ini cara dia..
1. bukak RSI cam biasa.
2. dari navigator windows.. drag MA indicator kearah RSI dan set kan APPLY TO: first indicator data.

tada.... DONE:D
 

min9797

Active+ Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
3,093
Reaction score
91
Points
30
hahaha.. ok ini cara dia..
1. bukak RSI cam biasa.
2. dari navigator windows.. drag MA indicator kearah RSI dan set kan APPLY TO: first indicator data.

tada.... DONE:D

try byk kali tp ttp masuk dalam chart juga MA tu...nti aku try lg skali...

apa pun tq bro.:)cgrock
 

taufic

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
isk2.. awat cantik sgt avatar tu.. terkujat aku :">
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17634
USD / JPY
109.671
GBP / USD
1.37888
USD / CHF
0.92531
USD / CAD
1.26829
EUR / JPY
129.010
AUD / USD
0.72883

CG Sponsors




Top
Log in Register