BTC USD 66,514.5 Gold USD 2,400.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Macam Mana Nak Jadi Insuran Ejen Yang Berjaya di PruBSN Takaful Bhd

sky-high

Freshie
Messages
3
Joined
Oct 9, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
:)Assammulaikum wbt kpd rakan2,

Saya bersyukur ke hadrat ALLAH SWT, diatas pemberian rezeki keluarga saya yang melimpah ruah melalui insurans biz yg saya dan isteri telah ceburi hampir 7 tahun.

Di sini, saya ingin berkongsi kepada rakan2 yg berminat utk menceburi bidang ini. Sekiranya rakan2 ingin mengetahui rahsia kejayaan kami, sila layari http://haniffdilla.blogspot.com/ atau anda boleh menghubungi kami di nombor telefon 012-2927938 / 019-2132827. Anda juga boleh e-mail saya di [email protected] utk sebarang pertanyaan...

Sekian, terima kasih.


Mohd Haniff Bin Mohd Ramza
Wealth Manager
H/P : 012 2927938 / 019 2132827(Bimbit) atau 03 77226298(Pejabat)Email : [email protected]
: [email protected]
Blog:http://haniffdilla.blogspot.com/
 
Sponsored Post

Nice website with good testimoni!

Thumb up! :)

i283598_IMG1173.JPG


i283597_20050710Image0296.JPG
 
:)Assammulaikum wbt kpd rakan2,

Saya bersyukur ke hadrat ALLAH SWT, diatas pemberian rezeki keluarga saya yang melimpah ruah melalui insurans biz yg saya dan isteri telah ceburi hampir 7 tahun.

Di sini, saya ingin berkongsi kepada rakan2 yg berminat utk menceburi bidang ini. Sekiranya rakan2 ingin mengetahui rahsia kejayaan kami, sila layari http://haniffdilla.blogspot.com/ atau anda boleh menghubungi kami di nombor telefon 012-2927938 / 019-2132827. Anda juga boleh e-mail saya di [email protected] utk sebarang pertanyaan...

Sekian, terima kasih.

Mohd Haniff Bin Mohd Ramza
Wealth Manager
H/P : 012 2927938 / 019 2132827(Bimbit) atau 03 77226298(Pejabat)Email : [email protected]
: [email protected]
Blog:http://haniffdilla.blogspot.com/

Fuyooo, sudah layan Blog jugak ke Bro. Tahniah. Welcome to the IT world. Hehehe..

Eh, aku nak bg kou pakai satu sistem utk monitor birthday client kou and kou boleh print terus address diorang ke sampul kad raya tu. Then boleh buat mcm2 lagi. Nanti aku datang office kou aku demo kat kou.
 
Fuyooo, sudah layan Blog jugak ke Bro. Tahniah. Welcome to the IT world. Hehehe..

Eh, aku nak bg kou pakai satu sistem utk monitor birthday client kou and kou boleh print terus address diorang ke sampul kad raya tu. Then boleh buat mcm2 lagi. Nanti aku datang office kou aku demo kat kou.


nak jugak:D:D...:)paid
 
Fuyooo, sudah layan Blog jugak ke Bro. Tahniah. Welcome to the IT world. Hehehe..

Eh, aku nak bg kou pakai satu sistem utk monitor birthday client kou and kou boleh print terus address diorang ke sampul kad raya tu. Then boleh buat mcm2 lagi. Nanti aku datang office kou aku demo kat kou.

xpa la nnti tnya boss
 
:)Assammulaikum wbt kpd rakan2,

Saya bersyukur ke hadrat ALLAH SWT, diatas pemberian rezeki keluarga saya yang melimpah ruah melalui insurans biz yg saya dan isteri telah ceburi hampir 7 tahun.

Di sini, saya ingin berkongsi kepada rakan2 yg berminat utk menceburi bidang ini. Sekiranya rakan2 ingin mengetahui rahsia kejayaan kami, sila layari http://haniffdilla.blogspot.com/ atau anda boleh menghubungi kami di nombor telefon 012-2927938 / 019-2132827. Anda juga boleh e-mail saya di [email protected] utk sebarang pertanyaan...

Sekian, terima kasih.


Mohd Haniff Bin Mohd Ramza
Wealth Manager
H/P : 012 2927938 / 019 2132827(Bimbit) atau 03 77226298(Pejabat)Email : [email protected]
: [email protected]
Blog:http://haniffdilla.blogspot.com/

tahniah tuan,

utk 7 tahun yang cemerlang dan semoga terus berjaya.

gembira tengok makin ramai melayu berjaya dalam industri perancangan kewangan...

kalau boleh email apa2 tips kat saya - walaupun kita berlainan kapal :D:D amat dialu2 kan... [email protected]

salam

haris
 
Fuyooo, sudah layan Blog jugak ke Bro. Tahniah. Welcome to the IT world. Hehehe..

Eh, aku nak bg kou pakai satu sistem utk monitor birthday client kou and kou boleh print terus address diorang ke sampul kad raya tu. Then boleh buat mcm2 lagi. Nanti aku datang office kou aku demo kat kou.

bunyi cam menarik jer bro, tak kan nak share ngan Bro sky high jer..boleh share ngan kau skali ka? :D
:)cgrock
 
Sediakan Payung Sebelum Hujan........

PruBSN-Takafulink (umur 18 hingga 70 tahun++)**
11 MANFAAT UTAMA:

1) Kad Perubatan Bil Hospital : RM 150,000.00
2) Khairat Kematian : RM 20,000.00
3) Hilang Upaya : RM 20,000.00
4) 36 Penyakit Kritikal : RM 20,000.00
5) Elaun Tunai Wad : RM 150.00
6) Elaun Tunai ICU : RM 250 sehari
7) Elaun Tunai Pembedahan : RM 2,500.00
8) Pampasan Kemalangan : RM 40,000.00
9) Pelaburan Pendidikan Anak : RM 35,000.00 (Umur 25)
10) Pelaburan Unit Link : RM 15,000.00 (20 Tahun)
11) Pengecualian Sumbangan : FREE OF CHARGE (Sekiranya disahkan Penyakit Kritikal)
Bermula hanya RM3.33 sehari
LINDUNGI KESIHATAN KELUARGA ANDA DENGAN PruBSN Takaful.
Sila hubungi untuk pertanyaan, penyertaan dan contoh quotation:
Mohd Shazman: 012-9192763
http://www.prubsn-shazman.blogspot.com



Takaful Cerdik - Education Plan (umur 2 minggu hingga 15 tahun++)**
(hanya dari serendah RM 1.67/hari untuk anak anda).
Berikan pendidikan yang sempurna kepada anak anda

Pendidikan yang kukuh adalah hadiah paling berharga yang boleh anda berikan kepada anak anda. Namun begitu, kos pendidikan di Universiti yang semakin meningkat dan perjalanan hidup ini yang sukar diramalkan bermakna peruntukan mesti dibuat demi memastikan pendidikan anak anda tidak terjejas. Ketika itu barulah anda yakin bahawa anda juga telah memberikan mereka hadiah yang kekal sepanjang hayat. Tiada pelan lain yang mampu melakukan selengkap atau semudah TakafulCerdik education plan. Itulah sebabnya ia merupakan pelan yang tepat untuk anda dan anak anda.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register