Macam mana nak cari/apply keje kat Dubai

CG Sponsors




bosol

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2007
Messages
810
Reaction score
2
Points
15
Salam dan selamat sejahtera

sape2 kat sini ade pengalaman cari keje kat dubai atau oversea..
sape2 kat sini pengalaman keje kat dubai/oversea..
aku sebenar berminat nak keje kat dubai, tapi aku xtau nak apply cmne.
aku amat menghargai pertolongan anda
 
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
ko g dubai pastu g cr tempat kija yg kosong...
 

Cayiema

Active+ Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
2,949
Reaction score
3
Points
25
Hurm.. cable kene kuat beb.. :-?
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
ko cari forumer cg yg ada kat sane.. ada 2/3 org kot kalo x silap..
 

bosol

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2007
Messages
810
Reaction score
2
Points
15
hm.xde cara lain ker.apply online ker..
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
jobstreet kan ade!
 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
ko call mamat ni.. org panggil jepun, dia dulu kerja di russia, korea and azerbaijan.. now aku rasa nak ke Dubai..

nak no dia.. PM aku.

so far aku tgk mmg senang sikit lah dia lepas blk dr russia tu.. hutang seme clear.
 

edagangnetwork

Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
2,097
Reaction score
15
Points
25
Banyak gak compani Malaysia kat sana.... Boleh check kat job street...
 

bosol

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2007
Messages
810
Reaction score
2
Points
15
dh check dh..mana tau ade sape pengalaman yg penah apply ker..leh tolong
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
ko tanye akak aku..
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register