Macam Mana Nak Buat Loan Kereta Jika Kerja sendiri/syarikat sendiri???

CG Sponsors




ichigokazuya

Junior Member
Joined
Feb 22, 2010
Messages
93
Reaction score
0
Points
6
Macam Mana Nak Buat Loan Kereta Jika Kerja sendiri/syarikat sendiri??? dan macam maner pengiraan bank statement yg diterima untuk buat loan???~X(~X(
 
Sponsored Post

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
Senang jr...hub team zero dp
 

T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
cukai bayar tak? hehe.. kalau bayar cukai, senang jee nak buat loan, kalau tak.. ermm.. susah bank nak lepaskan loan..
 

MYTEAM007

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2010
Messages
949
Reaction score
2
Points
15
Macam Mana Nak Buat Loan Kereta Jika Kerja sendiri/syarikat sendiri??? dan macam maner pengiraan bank statement yg diterima untuk buat loan???~X(~X(
boleh jer kalau nak buat janji ade ssm ,lesen , bank statement ok :):)
 

ichigokazuya

Junior Member
Joined
Feb 22, 2010
Messages
93
Reaction score
0
Points
6
hub team zero dp tu aper bro?

cukai..alamak tak bayar la plak....u mean lhdn ker...?

so just nak ssm, lesen and bank statment ek....macam maner nak kira loan yg kiter leh dapat dr bank statement kita tu?
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
aku pun terfikir gak . mcm aku ni trader forex . camne nak buat loan kereta dan rumah ye ?

pakai bank statement je boleh ke ?
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
company kena running lebih 2 tahun,min 6 bulan statement kena tnjuk.dan mesti ade bayar tax
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
sape pernah ada pengalaman apply loan islamic banking dgn bank mana mana ke menggunakan statement acc bank dan akaun forex sahaja ?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register