Macam Mana Nak Beli GOLD SLUICE & Gold Pan ?

CG Sponsors




danielazfar12

Junior Member
Joined
Mar 23, 2016
Messages
58
Reaction score
0
Points
6
Saya nak tanya,kat mana di Malaysia yg boleh beli gold sluice & pendulang emas ?

Dah cuba tengok kat internet,tapi semua syarikat yg jual peralatan
mendulang emas berpangkalan di USA.
 
Sponsored Post

din gs

Freshie
Joined
Apr 26, 2017
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Saya nak tanya,kat mana di Malaysia yg boleh beli gold sluice & pendulang emas ?

Dah cuba tengok kat internet,tapi semua syarikat yg jual peralatan
mendulang emas berpangkalan di USA.
Ada je yg jual.pm cni lau nk tahu
 

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,205
Reaction score
121
Points
48
Saya nak tanya,kat mana di Malaysia yg boleh beli gold sluice & pendulang emas ?

Dah cuba tengok kat internet,tapi semua syarikat yg jual peralatan
mendulang emas berpangkalan di USA.
nak cari emas area mana bos? boleh bagi hint tak? saya ada like fb page yg jual alat2 ni kat malaysia, tapi yg secondhand la kot. kalo beli direct dari US melalui amazon atau ebay pun takda beza pun rasa.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register