Macam mana nak balik setiawangsa dari nilai ikut DUKE

CG Sponsors




akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,592
Reaction score
60
Points
120
salam semua warga cg,

saya nak tanya macam mana nak masuk DUKE highway dari nilai untuk ke setiawangsa.

maklum la takdek GPS. sesiapa tau boleh la kasik tau... esok nak balik umah taktau jalan pulak :(


terima kasih smua
 
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,757
Reaction score
1,826
Points
206
jauh tu bro
pesal ko xkua ikut UPM..
masuk besraya
masuk MMR2
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,592
Reaction score
60
Points
120
jauh tu bro
pesal ko xkua ikut UPM..
masuk besraya
masuk MMR2
umah aku kat Taman keramat..

lagi satu nak elak jam kat MMR2.. sebab balik khamis/jumaat..

takdek sesape lg tau?
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,757
Reaction score
1,826
Points
206
kalo ikut duke ko kene menghala ke DUTA
dari duta nek DUKE
tp still jem kat jalan sg besi, jalan istana
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
daripada kau redah jem hari2...kos minyak dan tol tu baik pindah je kat nilai :)
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
setau aku, DUKE ni brmula dari ampang smpai tol jalan duta...kalau ko dari nilai, ikut jer highway seremban PLUS tu..lepas tol sg besi, lepas petronas ko amik susur kiri nak ke kuantan tu dan ko masuk MRR2...jumpa sg besi, cheras dan ampang...ko street jer ikut smpai jumpa signboard Keramat AU (brdekatan kilang panadol) pastu lepas turun kiri tu ko jumpa roundabout amik pkul 9....kawasan tu dah dkt area jusco setiawangsa tu...ko cari la umah ko.......aku dok area setiawangsa...hehehe
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,592
Reaction score
60
Points
120
kalo ikut duke ko kene menghala ke DUTA
dari duta nek DUKE
tp still jem kat jalan sg besi, jalan istana
bro recommend kluar UPM tu ke?? jalan jam tak bro?
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,592
Reaction score
60
Points
120
setau aku, DUKE ni brmula dari ampang smpai tol jalan duta...kalau ko dari nilai, ikut jer highway seremban PLUS tu..lepas tol sg besi, lepas petronas ko amik susur kiri nak ke kuantan tu dan ko masuk MRR2...jumpa sg besi, cheras dan ampang...ko street jer ikut smpai jumpa signboard Keramat AU (brdekatan kilang panadol) pastu lepas turun kiri tu ko jumpa roundabout amik pkul 9....kawasan tu dah dkt area jusco setiawangsa tu...ko cari la umah ko.......aku dok area setiawangsa...hehehe
hah jalan ni la aku carik... terima kasih izantie!!:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register