Macam mana korang boleh buat post beribu-raban??

CG Sponsors




PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
salam
kadang2 aku terfikir jugak..
mcm mana sesetngah user boleh buat post sampai 20k ~ 100k dlm forum? tak letih ke??

ade jugak aku masuk forum2 mat salleh .. ada yg sampai 172k jumlah post :eek: .. tak tercapai dek akal aku...

mcm mane ea... rajin korang menaip... mesti laju ni tgn kalau type.. :)
 
Sponsored Post

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
biasa je..aku kt forums omputih ada 77k post.. :D
kiranya 24jam mengadap forums tu jer..
 

damreza

Active+ Member
Joined
Jul 4, 2006
Messages
2,870
Reaction score
13
Points
25
Rajin Nak Menaip..mcm kawe walaupun dah lama diCG suka surf jer hehehe :p itu pun tengok masa free jer, skrg memang free.kalau sibuk memang takder nak menaip nie hehe :)cgrock
 

dragger

Super Active Member
Joined
Aug 29, 2008
Messages
8,548
Reaction score
35
Points
70
sbb tu ada yg mati depan PC. sbb 25 jam sehari ngadap komputer:)
 

anuarkarim

Active Member
Joined
Feb 5, 2010
Messages
2,260
Reaction score
22
Points
35
kena istiqamah..
hehe..
ala..
penting ker??
rsnya komen bila rs nak komen jer..
kalau maleh tak yah la..
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
spamm...............haha
 

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
mungkin boleh menuntut dekat eboos kowt..
pukul 6 pagi operasi mengcopy-paste berita dijalankan hehe :))
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
minat dan cenderung berkomunikasi di alam maya kot.. :p
 

Zulkarnine

Super Active Member
Joined
May 30, 2007
Messages
7,613
Reaction score
154
Points
83
Makan CG, Minum CG, Tidur CG...
kalau TT wat mcm ni, sure berjaya post beribu2
 
Sponsored Post
Top
Log in Register