BTC USD 49,263.1 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Macam-Macam: Remaja 'tersilap' rompak balai polis

Lynn_81

Active+ Member
Messages
3,599
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
SYDNEY: Polis di bandar ini tidak perlu bersusah payah menangkap pencuri apabila seorang remaja ditahan ketika memecah masuk sebuah balai, awal pagi semalam.

Pegawai di bahagian belakang balai polis itu yang terletak di pinggir bandar selatan Adelaide mendengar bunyi pintu kaca dipecahkan dan mendapati seorang remaja berusia 16 tahun berada di ruang hadapan.

"Remaja lelaki itu menemui cara terpantas untuk ditahan dengan memecah masuk balai polis," kata polis negeri Australia Selatan dalam satu kenyataan di laman webnya. – Reuters


Adoi...kes mcm nie pun adake? Bijak...bijak...
 
Sponsored Post

rafina_80

Active+ Member
Messages
4,102
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,102
Reaction score
44
Points
30
wakaka..xde tampat lain nak gi rompak..
 

VAMP

Ex-Super Mod
Messages
10,440
Paid Membership
Joined
Feb 10, 2007
Messages
10,440
Reaction score
59
Points
130
budak ni xkenal balai polis kot.. :eek:
 

ezis2u

Super Active Member
Messages
9,747
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
apsal tak g rompak penjara terus...
 

_freedom_

Fun Poster
Messages
347
Joined
Jul 17, 2008
Messages
347
Reaction score
0
Points
10
Mungkin bank kat sana mcm shopping complex:-? :-? :-?
 

elan

Active+ Member
Messages
4,798
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,798
Reaction score
34
Points
30
awat bengap sangat perompak tu.... ke perompak tu nak tunjuk terer.... nak rompak pistol ngan senapang polis kot...:eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register