BTC USD 57,878.3 Gold USD 1,795.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

MAC osx CLUB.. Leh Masuk...Ramai ke pengguna OS ni di CG??

dr_alban

Super Active Member
Messages
7,350
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
Assalamualaikum..

aku nk tnya, ada ke sape2 yg guna MAC OSX disini??

klu ada, forum ni akan dijadikan tapak untuk berkongsi2 kesukaan, keceriaan, masalah dan sebagainya..yang berkaitan dgn Operating System MAC ini..


sape master OS ni..boleh la ajarkan newbies mcm aku..

:)cgrock
 
Sponsored Post

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Messages
28,931
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
saya guna mac..:D
nak join leh ke
 

dr_alban

Super Active Member
Messages
7,350
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
hah/.......... master MAC da masuk

sila berikan ucapan alu2an..

sila sila
 

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Messages
28,931
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
maasta, sila tunjukkan screenshot MAC os ko..

kasi gerun skit kat pengguna Jendela.. hehehe

:eek::eek::eek: ades mac book tinggal umah ler :">

bandage leh ker :eek:
32123011b4ce0458c635dfe892131871216f053.png


3212302e6b5087b06fb7427166a856e8244dc87.png


 

dr_alban

Super Active Member
Messages
7,350
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
hehehe.. cun cun..
ko mmg terror lyn sesuai dijadikan calon isteri...hehhee..

kita ber2 je ke ni...

xkn sume cgrians guna OS jendela.
 

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Messages
28,931
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
hehehe.. cun cun..
ko mmg terror lyn sesuai dijadikan calon isteri...hehhee..

kita ber2 je ke ni...

xkn sume cgrians guna OS jendela.

nampaknya cam kite berdua je nie..
dah baper lama guna mac os nie..
:-?

mula2 guna tu rasa cam pelik sikit ah.. sebab kalau nak right click kena tekan option baru leh :))..
nak printscreen pun tak leh..
 

dr_alban

Super Active Member
Messages
7,350
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88

nampaknya cam kite berdua je nie..
dah baper lama guna mac os nie..
:-?

mula2 guna tu rasa cam pelik sikit ah.. sebab kalau nak right click kena tekan option baru leh :))..
nak printscreen pun tak leh..
huhuhhuu... aah kita berduaan jer kot dlm bilik ni..hehehhe...

prgm apa best kat MAC ko
 

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Messages
28,931
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
huhuhhuu... aah kita berduaan jer kot dlm bilik ni..hehehhe...

prgm apa best kat MAC ko

program biasa2 jer :D:D
jarang guna sangat mac nie :">

nie screen short mac lyn..
mac kat keyboard dier takde print screen dier kena grab :D
32165479f08d2ac8f21b34bc5cf46adad3a39e3.png

3216548379498e722f5f321f6974dff8ea46e3d.png
 

GT

CG Top Poster Club
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Salam, nak tanya sikit... Notebook Apple semua guna Mac ker?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register