To Sell Maajun Warisan Keluarga (MWK)

CG Sponsors




hakita00

Active+ Member
Joined
Nov 20, 2008
Messages
3,014
Reaction score
2
Points
30
Anda ada masalah kesihatan/wanita seperti :

Susah mengandung?

Period tak menentu & senggugut teruk?

Selalu sakit-sakit badan?

Masalah angin & toksin dalam badan?

Nampak tua & ingin nampak muda berseri?

Selalu keletihan dan sering mengantuk time kerja?

Tak nak guna pil hospital dan tak nak guna alat2 cegah hamil?

Ini jawapannya...[/SIZE][/COLOR]MAAJUN WARISAN KELUARGA (MWK)

 
Last edited:
Sponsored Post

hakita00

Active+ Member
Joined
Nov 20, 2008
Messages
3,014
Reaction score
2
Points
30
MAB adalah produk tradisional dibuat dari herba, rempah ratus dan madu.

Kegunaan MAB pada asasnya adalah untuk family planning. Walaubagaimana pun MAB juga bertindak sebagai ubat multi-purpose (pelbagai tujuan) dalam penjagaan kesihatan dalaman/kecantikan wanita terutamanya bagi yang telah berumahtangga.
MAB juga merupakan salah satu alternatif bagi orang yang kurang selesa dengan kaedah family planning moden. Keberkesanannya dalam family planning adalah 100% sekiranya anda mengikut aturan makan yang betul.

MAB boleh diambil oleh orang yang berumur 18 tahun ke atas berkahwin/belum berkahwin dan orang-orang tua.

MAB dijamin bersih, suci lagi halal tanpa perlu diragui lagi bagi orang Islam.

Khasiat MAB ini adalah spt di bawah mengikut keutamaan:

1. Family planning/menjarak kehamilan/merancang keluarga.

2. Merawat keputihan yg teruk bagi yang belum kahwin/telah berkahwin

3. Menjaga peranakan - menyempitkan faraj wanita.

4. Membuang darah kotor/toksin melalui period.

5. Menstabil hormon kewanitaan dlm badan-mencantikkan kulit.

6. Menormal & teraturkan period setiap bulan.

7. Mencantik & menegangkan payu dara.

8. Melancarkan perjalanan darah.

9. Melawaskan pembuangan air besar - menjaga usus.

10. Menambah tenaga sepanjang hari.

11. Mengawal kolestrol dalam darah.

12. Menurun & mengawal berat badan.

13. Awet muda.

Kandungan MAB adalah:

1. Herba ( Kacip Fatimah)
2. Rempah ratus
3. Habatus sauda/jintan hitam
4. Serapat
5. Senduduk
6. Inai
7. Madu


Telefon saya - 0125566921 (boleh call/sms)
YM - [email protected]
email - [email protected]
 
Last edited:

hakita00

Active+ Member
Joined
Nov 20, 2008
Messages
3,014
Reaction score
2
Points
30
Konsep & Tindak Balas MAB

Apabila anda mengambil MAB, ianya akan bertindak merawat penyakit terlebih dahulu. Proses ini dinamakan tindakbalas awal. MAB akan bertindak membetulkan sistem dalam badan supaya ianya berfungsi dengan baik. Bahagian yang akan berlaku proses rawatan:


Bahagian peranakan

- Ia akan mencairkan darah period/nifas lama yang tidak keluar habis semasa tempoh berperiod/berpantang (bagi yang bersalin).
- Darah ini biasanya berwarna hitam/coklat.
- Banyaknya darah yang keluar bergantung kepada tahap kesihatan diri masing-masing.
- Pada peringkat ini anda akan didatangi kekerapan period yang tidak menentu kerana MAB sedang merawat peranakan anda.

Memecahkan lemak/kolesterol/toksin

- Selain dari darah kotor seperti di atas, lemak/kolesterol/toksin dalam badan/darah akan dipecahkan dan akan dibuang bersama najis air besar.
- Pada masa ini anda akan mengalami kekerapan membuang air besar dan melepaskan angin/kentut.

Selepas selesai tempoh itu anda akan melalui peringkat keserasian dengan MAB. Pada tahap ini period akan kembali normal. Maksudnya apabila habis saja makan 21 biji, besoknya period akan datang.
Pada tahap ini MAB sudah serasi dengan anda kerana proses rawatan sudah selesai.

Khasiat & Lain-lain kegunaan MAB

Sebagai makluman, MAB ini bukanlah hanya semata-mata untuk family planning sahaja, malah MAB boleh dikatakan ubat pelbagai guna (multi-purpose). Pada umumnya MAB mempunyai khasiat-khasiatnya yang tersendiri berguna untuk kesihatan dalaman/fizikal wanita.

Di bawah diterangkan sedikit secara ringkas lain-lain kegunaan MAB seperti mana yang dimaksudkan sebagai ubat pelbagai guna (multi-purpose). Antaranya adalah seperti berikut:

Melambatkan Menopause

Dengan mengamalkan MAB, anda tidak akan menopause di usia yang terlalu awal iaitu sekitar 40-an. Biasanya hormon kewanitaan dikeluarkan oleh otak kita dengan aktif pada usia remaja sehinggalah usia sekitar 30-an. Disebabkan faktor usia, stress dan tekanan hidup otak kita menjadi kurang berkeupayaan merembeskan hormon tersebut untuk badan. Jika masalah ini tidak diatasi dengan baik kita menjadi cepat tua dan akhirnya mempercepatkan kita menopause terlalu awal. Keadaan ini akan menimbulkan kesan yang tidak baik dalam hubungan rumah tangga. Hubungan seksual suami-isteri juga menjadi tidak harmoni disebabkan oleh faktor tersebut. InsyaAllah dengan mengamalkan MAB masalah tersebut dapat diatasi dengan baik.

MAB Untuk Ikhtiar Mendapatkan Anak

Biasanya orang yang mempunyai masalah period/senggugut adalah sukar untuk mengandung. Berkemungkinan orang seperti ini mempunyai masalah dalaman pada peranakan seperti terdapatnya blocking pada peranakan seperti period yang tidak keluar habis / keputihan. Keadaan seperti ini akan menghalang perjalanan sperma lelaki dari salur peranakan (fallopia) menuju ke rahim untuk bercantum dengan benih perempuan (ovum/telur). Dengan mengamalkan MAB, ianya akan mengeluarkan kembali darah period lama (berwarna hitam/coklat) dan lemak (berwarna keputihan) supaya proses perjalanan sperma lelaki tidak tersekat seterusnya tempoh persenyawaan dengan ovum/telur terjadi lebih cepat. Dengan itu proses penghamilan dapat diikhtiar dengan pengambilan MAB.

Sesuai Bagi Perempuan Berumur/Warga Emas

MAB bukan saja untuk wanita muda malah ianya sesuai kepada perempuan-perempuan berumur 50-an ke atas. Antara khasiat-khasiatnya yang boleh diperolehi seperti melancarkan peredaran darah, memberi tenaga, lawas, menghilangkan kebas-kebas kaki/tangan dan sebagainya.
 
Last edited:

hakita00

Active+ Member
Joined
Nov 20, 2008
Messages
3,014
Reaction score
2
Points
30
ubat ni bagus sangat untuk kebaikan wanita...tak kira muda atau tua, semua boleh guna.

cara bayaran :

 
Last edited:

hakita00

Active+ Member
Joined
Nov 20, 2008
Messages
3,014
Reaction score
2
Points
30
Guna pos dan Kawasan Kedah Utara, boleh ambil kat saya ya.

AZIRA - 0125566921


---------------------------------------------------------------

Senarai Pengedar MAB


Alor Setar/Mergong, Kedah

- Nisa 019-5119669


Port Dickson/Seremban, Negeri Sembilan

- Qistina 019-3629101/018-2613997


Pahang dan Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur

- Hafzan 012-2056959


Melaka

- Fauziah 0133402849


Serdang, Kulim Kedah

- Noraisah 019-4988225


Kawasan Kempas, Kem Majidee, Johor Bahru

- Liza - 0125843524


Jalan Duta, Seri Kembangan, Serdang, Putrajaya, Bangi, Kajang, Segambut

- Faizal - 0136761770


Kuala Terengganu

- Afidah - 0139216535


Kawasan Cheras

- Farrah - 0196790977


Kemaman Terengganu

- Rose - 019-9469089


Kuala Terengganu ( Mydin/Giant, Gong Badak, UMT,UDM & sekitarnya)

- Fara - 019-9694488


TTDI Jaya, Shah Alam (COD Giant Stadium)

- Cik Mai - 012-6607400


Kota Bharu, Kelantan

- Azlina - 0199982888


Melaka Tengah, Melaka

- Mazfa - 0192249904


Setapak, Kuala Lumpur

- Murni -0122527116


Melaka

- Tok Putih - 0143225887/0133031090


Penang

- Norihan - 0175804005


Shah Alam

- Shahrina - 0126578785


Kuantan dan Kemaman

- [email protected] Kak Nor - 0139333309


Kluang Johor & Negeri Sembilan

- Siti Syawali - 0197229206


Pasir Gudang, Johor

- Suhaila - 0177409225


Kuala Lipis, Pahang

- Rosetimah - 0139044032



 
Last edited:

hakita00

Active+ Member
Joined
Nov 20, 2008
Messages
3,014
Reaction score
2
Points
30
dalam satu botol ada 21 biji untuk 21 hari

Harga hanya RM15.00 sebotol


Maajun Perancang Kehamilan

Dibawah ini saya senaraikan kebaikan MPK kepada:

Perempuan Belum Berkahwin/Anak dara

MPK akan :

- Membetulkan kitaran haid
- Menghilangkan masalah keputihan
- Mengurangkan kesakitan senggugut
- Membuang toksin melalui air besar (tiap hari membuang)
- Tiada masalah sembelit
- Mencantikkan tubuh badan/awet muda
- Memberi kesihatan yang baik kepada diri

Perempuan yang sudah berkahwin (Belum ada anak dan nak anak)

MPK akan :

- Membetulkan kitaran haid
- Membersihkan rahim daripada keputihan
- Membuang darah haid yang lama
- Membuang angin dalam badan
- Membuang toksin melalui air besar (tiap hari membuang)
- Tiada masalah sembelit
- Beri kebahagiaan kepada rumah tangga
- Amalkan MPK selama 6 bulan, kemudian berhenti untuk cuba hamil. Insyaallah.

Perempuan Yang Sudah Berkahwin (mempunyai anak dan nak merancang)

MPK akan :

- jadi Pil Perancang Kehamilan
- Membetulkan kitaran haid
- Membersihkan rahim daripada keputihan
- Membuang darah haid lama dan darah nifas yang lama
- Mengecutkan urat2 selepas bersalin
- Membuang angin dalam badan
- Membuang toksin melalui air besar (tiap hari membuang)
- Kembalikan badan ke bentuk asal/maintain.
- Tiada masalah sembelit
- Perjalanan darah lancar, tiada rasa mengantuk dan letih (muka tak pucat)
- Awet muda

Perempuan yang sudah berumur/ dah putus haid

MPK akan :

- Mengurangkan kesakitan sendi2 dan urat2
- Melancarkan perjalanan darah
- Membuang angin dalam badan
- Membuang toksin melalui air besar (tiap hari membuang)
- Tiada masalah sembelit
 
Last edited:

nurmillionare

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2008
Messages
2,540
Reaction score
85
Points
30
Baru jer order td..Insyaallah esok sampai..:)selamat berniaga:)cgrock
 
Last edited:

hakita00

Active+ Member
Joined
Nov 20, 2008
Messages
3,014
Reaction score
2
Points
30
TESTIMONI IKHLAS DARI SEORANG SUAMI

my wife dah makan maajun nie dah lebih 4 bulan..
korang mesti tau kalau bersalin anak kembar...
pasti byk akan longgar2... hehheehhe...
dulu lepas pantang.. my wife pergi cucuk utk perancang kehamilan...
mmg tubuh dier tak berapa leh terima.. dekat setahun gak tak bendera merah.. tapi lepas makan maajun nie.. ader lah jugak sikit2..
itu part dier..
part saya bagi suami..
part yg anak2 suka tu.. dah mantap balik mcm mula2 kahwin..
dan part tut... mmg ader perubahan... lebih kurang mcm mula2 kahwin lah..
yg pasti mmg best.. terus sy mintak my wife jadi dealer..
so.. kalau berminat...
jgn segan.. jgn malu...
call jer FARA - 019-9694488 - COD Bandar K.Trg, atau area Gong Badak dan sekitarnya..
 
Last edited:

mydeuter

Fun Poster
Joined
Feb 12, 2007
Messages
961
Reaction score
0
Points
10
boleh gunakan utk merancang keluarga ? boleh explain details
 
Sponsored Post
Top
Log in Register