BTC USD 37,841.9 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

M-Plus Sdn. Bhd. (817742-A ) - in construction

Usahawan Muda

Active Member
Messages
2,481
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
30
Points
30
mplus.gif

M-Plus Sdn. Bhd. (817742-A ) adalah sebuah syarikat broker kepada AmBank Group dan ia mempromosikan keahlian AmBank M.O.B.I.L.E Banker.

Untuk menjadi AmBank M.O.B.I.L.E Banker, kelayakan minimum seseorang itu mestilah berumur di antara 18-50 tahun, warganegara Malaysia, dan SPM 5 kredit

M-Plus sedang mempromosikan Skim Pelaburan AmCash Guareented 21 Account.

AMCASH GUAREENTED 21 ACCOUNT :
  • Skim ini adalah pelaburan selama 21 tahun.
  • Simpanan minimum setiap bulan adalah RM200
  • Setiap tahun dividen RM800 akan di masukkan dlm akaun FD
  • Tiada had simpanan bulanan, lagi banyak simpan, lagi banyak dividen tahunan
  • Setiap tajaan yg berjaya utk skim simpanan RM200 sebulan, akan dibayar RM840 seorang.
  • Komisen dibayar secara terus dan sehingga 5 generasi

*Setiap ahli yg ingin menjadi M.O.B.I.L.E Banker dimestikan untuk memasuki skim ini.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:
019-5277060 (LOKMAN)
 
Sponsored Post

Usahawan Muda

Active Member
Messages
2,481
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
30
Points
30
Bisnes nie baru je wujud...
Tiada lagi skim pelaburan yg apabila kita join, boleh sama taja org lain dan dapat komisen.
Yg cara biasa, kita kena pi daftar kat bank klu nak jadi ejen dan hanya dpt komisen 1st level je...nie sampai 5 level beb...

Banyak lagi kelebihannya, sila hubungi saya di 0195277060 (LOKMAN)
 

Dianey

Active Member
Messages
2,232
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Bisnes nie baru je wujud...
Tiada lagi skim pelaburan yg apabila kita join, boleh sama taja org lain dan dapat komisen.
Yg cara biasa, kita kena pi daftar kat bank klu nak jadi ejen dan hanya dpt komisen 1st level je...nie sampai 5 level beb...

Banyak lagi kelebihannya, sila hubungi saya di 0195277060 (LOKMAN)

Apakah komisen 5 level tu?

Yang beri komisen multi level ni company 3rd party atau Ambank sendiri???


.
 

izack1981

Legendary Member
gem
Messages
10,380
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2007
Messages
10,380
Reaction score
61
Points
120
macam2 biz la skrg nih.. puhhh.....
 

Usahawan Muda

Active Member
Messages
2,481
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
30
Points
30
Apakah komisen 5 level tu?

Yang beri komisen multi level ni company 3rd party atau Ambank sendiri???


.

Komisen utk tajaan skim pelaburan tu...
1st level RM840
2nd-5th level RM84 (10% drpd komisen 1st level)

Komisen nie diberi berdasarkan berapa jumlah pelaburan/simpanan bulanan.

M-Plus adalah anak buah syarikat AmBank Group
 

insyi©

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,101
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
mplus.gif

M-Plus Sdn. Bhd. (817742-A ) adalah sebuah syarikat broker kepada AmBank Group dan ia mempromosikan keahlian AmBank M.O.B.I.L.E Banker.

Untuk menjadi AmBank M.O.B.I.L.E Banker, kelayakan minimum seseorang itu mestilah berumur di antara 18-50 tahun, warganegara Malaysia, dan SPM 5 kredit

M-Plus sedang mempromosikan Skim Pelaburan AmCash Guareented 21 Account.

AMCASH GUAREENTED 21 ACCOUNT :
  • Skim ini adalah pelaburan selama 21 tahun.
  • Simpanan minimum setiap bulan adalah RM200
  • Setiap tahun dividen RM800 akan di masukkan dlm akaun FD
  • Tiada had simpanan bulanan, lagi banyak simpan, lagi banyak dividen tahunan
  • Setiap tajaan yg berjaya utk skim simpanan RM200 sebulan, akan dibayar RM840 seorang.
  • Komisen dibayar secara terus dan sehingga 5 generasi

*Setiap ahli yg ingin menjadi M.O.B.I.L.E Banker dimestikan untuk memasuki skim ini.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:
019-5277060 (LOKMAN)


kena simpan RM200 setiap bulan selama 21 thn?

takleh draw lgsg sblm abih 21 thn?
 

fms

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,804
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,804
Reaction score
416
Points
141
mplus.gif

M-Plus Sdn. Bhd. (817742-A ) adalah sebuah syarikat broker kepada AmBank Group dan ia mempromosikan keahlian AmBank M.O.B.I.L.E Banker.

Untuk menjadi AmBank M.O.B.I.L.E Banker, kelayakan minimum seseorang itu mestilah berumur di antara 18-50 tahun, warganegara Malaysia, dan SPM 5 kredit

M-Plus sedang mempromosikan Skim Pelaburan AmCash Guareented 21 Account.

AMCASH GUAREENTED 21 ACCOUNT :
  • Skim ini adalah pelaburan selama 21 tahun.
  • Simpanan minimum setiap bulan adalah RM200
  • Setiap tahun dividen RM800 akan di masukkan dlm akaun FD
  • Tiada had simpanan bulanan, lagi banyak simpan, lagi banyak dividen tahunan
  • Setiap tajaan yg berjaya utk skim simpanan RM200 sebulan, akan dibayar RM840 seorang.
  • Komisen dibayar secara terus dan sehingga 5 generasi

*Setiap ahli yg ingin menjadi M.O.B.I.L.E Banker dimestikan untuk memasuki skim ini.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:
019-5277060 (LOKMAN)

klu dah masuk camne??
aku dah carum rm100 sebulan..

diorg kata hujung tahun ni last..xde dah pakej ni lagi pasni..rupanye ade lagi..
 

fms

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,804
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,804
Reaction score
416
Points
141
kena simpan RM200 setiap bulan selama 21 thn?

takleh draw lgsg sblm abih 21 thn?

Amcash ni setiap 3 tahun bole kuarkan duit bonus..
 

Usahawan Muda

Active Member
Messages
2,481
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
30
Points
30
kena simpan RM200 setiap bulan selama 21 thn?

takleh draw lgsg sblm abih 21 thn?

dividen yg diberi setiap thn iaitu sbnyak RM800 dimskkan dlm Fixe Deposit kita....duit tu boleh la belanja...
cuma dividen 3 tahun pertama akan dikumpul sekali gus dan diberi terus RM2400 (RM800 x 3tahun)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register