BTC USD 23,472.9 Gold USD 1,865.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

M.O terbaru scammer guna profil Khalid Hamid CG di telegram

xsweat

Active Member
Messages
2,102
Joined
Apr 25, 2011
Messages
2,102
Reaction score
229
Points
33
Nak confirmkan ini betul ke khalid hamid yang sama dari cg? Kalau bukan ada baiknya buat report polis segera.

invest 10k dapat 100k
Kalau profit, boleh withdraw duit dalam masa 4jam
Kalau loss, modal dia return semula dan boleh invest balik. Ramai betul invest dan tayang duit tebal2 dan siap ada profit slip withdrawal dari atm.

Grup telegram tu baru dibuka 16/3
Lepas dah confirm kan sy delete balik post ni.

Screenshot_2022-03-24-12-37-09-794_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-37-23-962_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-48-42-408_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-49-21-770_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-49-11-808_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-48-54-799_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-48-48-733_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-48-09-864_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-47-49-184_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-46-51-101_org.telegram.messenger.jpg
 
Sponsored Post

xsweat

Active Member
Messages
2,102
Joined
Apr 25, 2011
Messages
2,102
Reaction score
229
Points
33
Ada skim terbaru dari scammer
dia guna telegram dan invite mangsa
aku baru dapat satu invitation dari group telegram yang guna profile khalid hamid (cg members)

M.O :
invest 10k dapat 100k
Kalau profit, boleh withdraw duit dalam masa 4jam
Kalau loss, modal dia return semula dan boleh invest balik. Ramai betul invest dan tayang duit tebal2 dan siap ada profit slip withdrawal dari atm.

Grup telegram tu baru dibuka 16/3

screenshot_2022-03-24-12-37-09-794_org-telegram-messenger-jpg.476298


screenshot_2022-03-24-12-37-23-962_org-telegram-messenger-jpg.476297


screenshot_2022-03-24-12-48-42-408_org-telegram-messenger-jpg.476296


screenshot_2022-03-24-12-46-51-101_org-telegram-messenger-jpg.476295


screenshot_2022-03-24-12-47-49-184_org-telegram-messenger-jpg.476294


screenshot_2022-03-24-12-48-48-733_org-telegram-messenger-jpg.476292


screenshot_2022-03-24-12-48-54-799_org-telegram-messenger-jpg.476291


screenshot_2022-03-24-12-49-11-808_org-telegram-messenger-jpg.476289



screenshot_2022-03-24-12-49-21-770_org-telegram-messenger-jpg.476288
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register