Wanted Luxor Sari Gamat Krim

CG Sponsors




sahabat-shirt

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2009
Messages
2,921
Reaction score
17
Points
25
Slam geng,

sapa kat sini pengedar krim gamat..aku nak beli krim gamat untuk bini aku yang baru operation..
yang aku tau brand luxor..kalau ada brand lain nak offer pun ok..aku dok KL,lokasi aku untuk hari ni sehingga jam 4 kat bangsar..malam selepas kul 8 kat petaling jaya. nak C.O.D:)cgrock
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
minum pati ikan haruan ajer dah ok dah
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
aku selalu kasi wife aki minum yg nie

 

sahabat-shirt

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2009
Messages
2,921
Reaction score
17
Points
25
aku selalu kasi wife aki minum yg nie

setakat ni dah minum dah polinie...baru habis sekotak...mmg bagus..minggu ni masuk kotak kedua..tapi tadi orang rumah terpengaruh plak dengan kata kata makcik2 agar pakai krim gamat...tak dibelikan merajuk..:D..

*dekat tempat kene bedah tu..agak panjagn gak,...part hujung tu plak boleh tak kering kering lagi,..mcm ada nak bernanah gitu..tu yg mencari penawar tu
 

murmill

Junior Member
Joined
Feb 2, 2011
Messages
89
Reaction score
0
Points
6
PRODUK DARI K-LINK INTERNATIONAL...MEMANG BAGUS!!

1. EKSTRAK GAMAT dengan Madu (HF 027A)RM85.50 (350ML)

Ekstrak Gamat dengan Madu merupakan suplemen kesihatan semulajadi yang mengandungi kombinasi mineral semula jadi, kompleks gama-peptida tulen, madu, vitamin B6, vitamin B1 dan beta karotena untuk melambatkan proses penuaan.

Suplemen ini terbukti berkesan dalam membantu
-meningkatkan sistem imuniti badan
-membantu menyembuh luka-luka dan kecederaan ringan serta
-mengawal peredaran darah dan
-meningkatkan kesihatan am kita.
-Ia juga dapat digunakan sebagai tonik untuk lelaki dan wanita. Ekstrak Gamat dengan Madu ini merupakan penambahan kesihatan dari bahan semulajadi yang unggul bagi masa kini dan sesuai digunakan bagi membantu penyembuhan luka-luka dan kecederaan ringan serta meningkatkan tahap kesihatan.

2. GAMAT EXTRACT With Taurine (HF 026A)RM48.00 (250ML)

Ekstrak Gamat dengan Taurina merupakan suplemen unik untuk penyembuhan, kesihatan dan mencantikkan kulit muka.
Ekstrak gamat menawarkan anda kebaikan yang terbukti berkesan Daripada Jeli Gamat. Ia juga boleh digunakan untuk pengambilan harian.

Suplemen ini mengandungi
-gabungan mineral asli dan kompleks gama-peptida yang dikenali sebagai Gamalin dan mineral, vitamin-vitamin serta protein bagi
-mengawal kadar kolesterol
- menyuburkan otot-otot yang tua, tulang, saraf dan kulit sambil -memberi kesan bertenaga kepada sistem daya ketahanan badan.
-Boleh digunakan sebagai suplemen tambahan bagi menyembuh luka-luka kecil, kecederaan dan radang
-meningkatkan pengedaran darah
-meningkatkan kekuatan badan dan lain-lain kebaikan kesihatan

3. Gamat Gel Forte (HC 049)RM36.50 (75G)

Gamat Gel Forte adalah gel pelembut tradisional bagi melembutkan kulit, membantu menyembuhkan luka kecil dan lecur, kecederaan, bengkak-bengkak dan melegakan jerawat. Disapu pada kulit atau mana-mana bahagian yang sakit sebanyak dua atau tiga kali sehari. Untuk diguna pada bahagian luar badan sahaja.

UNTUK ORDER BOLEH HUBUNGI 010-2972166 (MILL)
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
aku selalu beli barang luxor
n juga ahli dia
tp kalu area kuantan leh la tlg
 
Sponsored Post
Top
Log in Register