BTC USD 58,995.3 Gold USD 1,796.97
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Luver9 - Kecantikan dari dalam

cats75

Junior Member
Joined
Dec 2, 2011
Messages
63
Reaction score
0
Points
6
luver9.jpg


LUVER9 Collagen+ merupakan formulasi istimewa kolagen untuk keremajaan kulit. Ia berasaskan kombinasi 5 asid amino menggunakan bioaktif natural untuk menjadikan kulit sentiasa muda & jelita, anti-penuaan, menguatkan sendi & melancarkan peredaran darah.

Antara kebaikan Luver9 Kolagen setelah mengamalkannya:-
1. Kulit lebih muda dan cantik berseri
2. Meningkatkan Keanjalan Kulit & Tekstur
3. Mencerahkan Pigmentasi Muka
4. Melancarkan peredaran darah
5. Mengurangkan sengal-sengal badan
6. Menjadikan anda cergas bertenaga setiap hari.
Sesuai utk ibu mengandung dan ibu2 yg menyusu

Keputusan hanya dalam 15 hari

Bahan-bahan
Formula khas:
Kolagen,
Asid amino,
Biji anggur,
Vitamin C,
Ekstrak soya,
Berry serbuk,
Asid sitrik,
Oligo,
Bit merah,
Kulit kayu pain

Kebaikannya :-
Untuk Kulit

Meningkatkan keanjalan kulit, tegang, mengurangkan garis-garis halus, mengurangkan kedutan, mengurangkan pigmentasi, mencerahkan kulit, mengekalkan kelembapan, melicinkan kulit menjadikan kulit sentiasa kelihatan muda dan gebu.

Untuk Sistem Penghadaman
Diperkaya dengan 3 Bilion lactospore hawthornberry. Lactospore dalam bentuk spora, stabil untuk semua keadaan: suhu tinggi / pH rendah, membantu untuk mengurangkan sembelit, membuang bahan yang tidak diingini daripada kolon, mencegah obesiti, mengurangkan pertumbuhan bakteria jahat, mencegah dan memperbaiki intoleransi laktosa, mengurangkan nafas berbau, bau badan dan gas usus.

Sendi
Ekstrak soya mengandungi ramuan aktif yang dipanggil isoflavonoid. Ia berkaitan dengan estrogen manusia Oleh itu, ia juga dipanggil fitoestrogen. Kerana sebatian estrogen, ia membantu mengurangkan gejala menopaus, mencegah osteoporosis dan masalah bersama.

Penglihatan
Raspberry sangat kaya dengan antosianin, ia aktif memberikan warna merah kepada buah juga kaya dengan vitamin A yang mana dapat membantu kecerahan penglihatan.

Sistem Imun
Spirulina yang kaya dengan multivitamin dan multimineral. Ia membantu meningkatkan sistem imun badan

Tulang, gigi, rambut, kukuProtein adalah sumber makanan utama dari paku, otot, rambut dan kulit, gigi dibina. Gabungan bahan-bahan ini membantu untuk meningkatkan pertumbuhan tulang, gigi, rambut, kuku. Luver9 mengandungi protein yang tinggi, soya organik. oleh itu ia boleh mengurangkan masalah asid urik.

Saluran darah dan jantung
Raspberi mengandungi antioksidan yang sangat tinggi. Juga kaya dengan serat larut seperti beras perang, oat dan barli. Tinggi dengan antioksidan mencegah sel-sel daripada pengoksidaan dan serangan dari radikal bebas. Antioksidan yang tinggi memulihkan dan mengukuhkan saluran darah, meningkatkan fungsi pemulihan jantung dan penuaan kelewatan. Serat larut membantu untuk menurunkan kolesterol.
 
Last edited:
Sponsored Post

cats75

Junior Member
Joined
Dec 2, 2011
Messages
63
Reaction score
0
Points
6
luver9%2Btestimoni.jpg



Rasa resberi sedap dan luver9 ni elok utk tulang, mata dan sendi , Spirulina yang kaya dengan multivitamin dan multimineral. Ia membantu meningkatkan sistem imun badan

Cepat2 promosi terhad sahaja dan kami mencari stokis dan agen.

Nak order boleh email ke [email protected] atau pun pm saya terus
 
Last edited:

cats75

Junior Member
Joined
Dec 2, 2011
Messages
63
Reaction score
0
Points
6
Testimoni terbaru :-

1. Aug 2012 - Yan
Kalau dulu bila saya memerah susu, susu saya kurang sekarang selepas mengamalkan Luver9 susu saya bertambah banyak , saya rasa seronok . Thank Luver9 kerana memperkenalkan pada saya


Testimoni ke2 :
Latifah - tak sabar saya nk berita akak pagi ni ... seronok sangat saya ... Alhamdullilah kak selepas saya ambik Luver9 , susu saya dah meningkat .. mmg tak rugi laa ... kena repeat order ni
 

cats75

Junior Member
Joined
Dec 2, 2011
Messages
63
Reaction score
0
Points
6
Jangan confius Luver9 Collagen+ dengan produk lain yea. Minuman Luver9 tiada bersyarat sbb tu boleh diambil even time time period, time pregnant dan selepas pantang (breasfeed) pun. Luver9 100% natural sbb tiada kimia & tidak akan beri effect kalo kita tgh amik ubat-ubatan. Produk lain kena tanya owner masing2 ye. Kalo tanya kami di Luver9, jawapan kami ialah Luver9 sgt2 natural dan memberi perubahan positif yang sangat mengujakan dari segi kesihatan, kerjaya & kehidupan seharian..xoxo

Berminat jom pm atau pun email terus kepada saya [email protected]

Promosi belian 3 botol Percuma penghantaran
 

cats75

Junior Member
Joined
Dec 2, 2011
Messages
63
Reaction score
0
Points
6
Saya pun tumpang gembira yea. x susah dgn Luver9, hanya minum 2 x sehari.rasanye pun sedap sgt2.. mungkin anda yang mendapat hasil mcm pengguna yg lain seperti x mudah lesu atau energetic yang amat atau berat susut atau bibir jd merah, kulit muka jd gebu, perut kempis, hubungan suami isteri yang mempesonakan, atau testimonial2 sama seperti kawan2 lain.

* setiap orang, effect yang berbeza, bergantung kepada tahap metabolisme seseorg..mcm han, mmg akui perut kempis sgt2 ;) *

oleh itu, selamat mencuba yea..alami sndiri kehebatan Luver9 dan ceritakan semula kepada kami di sini..!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register