[Lupakan Ahlong] Ketahui Bagaimana Pinjaman Anda Tidak Di Tolak Oleh Bank <<<<<<<<<<<

CG Sponsors




Faiz Shafie

Active Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,226
Reaction score
49
Points
30
[Lupakan Ahlong] Ketahui Bagaimana Pinjaman Anda Tidak Di Tolak Oleh Bank <<<<<<<<<<<

Lupakan Niat Anda Untuk Meminjam Dengan Ah Long Kerana Sekejap Sahaja Lagi Anda Bakal Ketahui Bagaimana Anda Boleh Memiliki Modal Perniagaan Melalui Pinjaman Yang Sah, Lebih Selamat, Lebih Mudah Dan Lebih Terjamin...​

“ Susahnya lah nak buat pinjaman bank ni... macam mana aku nak kembangkan perniagaan aku ni kalau tak cukup modal..??? “

“ Man, 3 bulan lepas kau kata nak buat bisnes... tak start lagi ke bisnes kau tu...” lalu Man jawab... “ Macam mana nak start... modal tak cukup lagi ni...”

susah-susah sangat aku pinjam Ah Long je lah dulu... dapat untung nanti aku bayarlah balik cepat-cepat... dah terdesak ni... tak tahu mana nak korek lagi...

Sahabat yang saya hormati sekalian,

Skrip di atas mungkin pernah anda dengar atau mungkin ianya terjadi pada diri anda sendiri. Sememangnya modal perniagaan merupakan satu isu yang sering memeningkan kepala tidak kiralah samada bagi :

==> Peniaga yang ingin menambah modal pusingan.
==> Peniaga yang memerlukan modal bagi menampung pertambahan tempahan @ permintaan pelanggan.
==> Individu yang baru hendak memulakan perniagaan.
==> Usahawan internet.
==> Dan ramai lagi...

Rata-rata mereka yang meminjam dengan Ah Long ini bagi tujuan modal perniagaan adalah mereka yang terdiri dari...

==> Peniaga-peniaga kecil
==> Peniaga-peniaga sederhana kecil
==> Usahawan MLM & Direct Selling
==> Dan sewaktu dengannya...

Pendek kata mereka yang memerlukan modal dengan kadar yang segera dan sememangnya Ah Long Lintah Darat sangat mudah memberi pinjaman segera lulus namun anda jangan lupa sistem bunga yang tidak munasabah bakal menjerat anda dan bukan setakat anda sendiri malah mungkin keluarga anda juga...

Sekarang Anda Boleh Lupakan Pasal Ah Long... Dan Mari Lihat Bagaimana Anda Boleh Memiliki Pinjaman Yang Lebih Selamat, Terjamin Dan Mudah...

Di sini anda temui jawapannya >>>>>>>>>>>>http://lupakan-ahlong.com<<<<<<<<<<<<<

Adakah anda sedar kenapa kebanyakan permohonan pinjaman perniagaan anda tidak di luluskan oleh agensi pembiayaan?

Ini kerana…


==> Anda hanya menghantar borang permohonan, tetapi anda tidak tahu dokumen apa yang diperlukan bagi mendapat pinjaman.

==> Asyik mendengar nasihat kawan yang sememang tidak berapa tahu pun tentang pinjaman tetapi belagak tahu je.Jadi dengan sumber khidmat nasihat yang tidak tepat ini lah menyebabkan pinjaman anda di “reject” serta merta.

==> Kepercayaan dari dalam diri anda yang sememang mengakui pinjaman tidak akan diluluskan jika tidak ada ‘cable’ dalam agensi pembiayaan. Sebenarnya anda silap!. Tiada istilah ‘cable’ jika teknik anda betul dan pemohonan anda lengkap.

==> Tidak tahu nak buat perancangan perniagaan mengikut format agensi pembiayaan. Hendak upah orang buatkan mahal pulak. Dah la baru nak start berniaga, pastu macam-macam pulak kena bayar.

==> Tidak tahu nak buat ‘cash flow’ perniagaan yang standard.
Malas hendak membuat “follow up”.

Jadi apakah cara nya? Apakah langkahnya? Kalau macam ni, sampai bila nak dapat modal berniaga ni !!?
Saya tahu persoalan sebegini sentiasa berserabut di kepala anda. Sehingga kan waktu tidur anda pun terganggu…

Jangan Bimbang
Anda tidak perlu risau lagi, kenapa? Kerana saya akan membongkarkan bagaimana untuk memohon pinjaman modal perniagaan yang pastinya pemohonan anda tidak akan ditolak oleh instusi pembiayaan atau bank.


Membongkarkan...

Apa yang terkandung dalam ebook ini?

Ebook Rahsia Modal V2 terdapat 3 modul utama dan 2 modul tambahan yang akan menerangkan secara “detail” untuk anda, teknik yang pantas untuk menghasilkan Rancangan Perniagaan, Rahsia pinjaman tidak ditolak, 6 Kunci untuk memastikan pinjaman anda Lulus dan senarai agensi-agensi dan bank pinjaman modal.

Betul ker boleh lulus pinjaman nie?

Boleh!. Jika anda mengikut setiap teknik dan kunci yang terkandung dalam ebook ini. Saya rasa tiada alasan lagi untuk tidak lulus pinjaman modal anda.

Apakah dokumen yang paling penting untuk membuat pinjaman?

Jawapannya ialah Rancangan Perniagaan ( RP ). Kenapa? Kerana dari RP lah pihak instusi pembiyaan atau bank akan menilai perniagaan anda samaada layak untuk membuat pinjaman atau tidak.
Elemen yang paling penting dalam RP ialah “Cash Flow”. Melalui CF, anda akan tahu berapa lama perniagaan anda akan berkembang maju atau juga “gulung tikar”.

Jika saya “blacklist”, boleh kah saya membuat pinjaman perniagaan?

Boleh!. Terdapat banyak agensi kerajaan yang menyediakan dana untuk modal perniagaan kepada usahawan dan bagi nama yang “disenarai hitam” kan juga layak memohon modal perniagaan. Semuanya akan didedahkan di dalam ebook ini.

Sepanjang 10 hari promosi ebook percuma Rahsia Modal V2 di lancarkan lebih 1650 orang telah membaca laporan ini.
Jadi kami bawakan anda secara istimewa pendedahan sebenar bagaimana mendapat kan modal perniagaan. Semua ini disediakan khas untuk anda yang ingin memohon bantuan kewangan dan peralatan bagi perniagaan impian anda. Panduan ini disediakan untuk anda dalam Bahasa Melayu - hasil pengalaman bertahun-tahun team kami dalam bidang akaun, kewangan dan pembangunan perniagaan…maka terhasil lah panduan tersebut.


>>>>>>>>>>>>>>>http://lupakan-ahlong.com
<<<<<<<<<<<<<<<<
 
Last edited:
Sponsored Post

Faiz Shafie

Active Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,226
Reaction score
49
Points
30
Apa yang terkandung dalam Ebook Rahsia Modal?

Modul 1



Apakah rahsia yang terkandung dalam ebook modul 1 ini? Dalam modul ini kami dedahkan secara terperinci maklumat berikut:

Mengenal pasti bentuk bisnes anda, dan cara mendaftar perniagaan secara offline dan online.

Tips dibongkarkan kepada anda dengan kelebihan dan kekurangan setiap bentuk perniagaan.

Bagaimana memastikan jenis-jenis perniagaan anda.


Modul 2



Dalam modul 2 ini, Kami akan bongkarkan kaedah atau teknik rahsia yang diguna pakai oleh pakar perudingan kewangan bagi memohon pinjaman modal perniagaan. Iaitu :

6 Tips pinjaman perniagaan

Perancangan perniagaan:

#Eksekutif Summary yang ________ amat penting dalam perancangan bisnes.
#Objektif perniagaan dengan teknik _______ di perlukan.
#Rancangan Perniagaan
#Marketing
#Financial :
--Assumption / note
--Cash Flow/ profit n lost/ Balance sheet.
--Justifikasi
--Lampiran untuk sokongan ________ yang pasti akan Lulus.
Komitmen Pembayaran
#Cara pembayaran semula kepada bank. Terdapat formula _______ pengiraan untuk anda pastikan yang komitment pembayaran semula anda kepada pihak agensi tidak _________.
Kaedah perbincangan:
#Bincang dengan bank/ mintak nasihat. Pastikan anda membaca_________ dengan teliti kerana disitu selalu berlaku ________.
#Produk bank terdapat bermacam macam. ________ perlu anda membaca berulang kali agar nanti tiada cas yang lain dikenakan.
Teknik Gearing:
#Ratio commitment dengan permohonan pinjaman di kira dengan beberapa formula _________ yang diperlukan untuk dinilai oleh agensi pembiayaan.
Bagaimana membuat cagaran:
konsep cagaran yang pasti akan ________ anda dengan kadar faedah yang rendah. Contoh –contoh cagaran:
#Modal pulangan
#Bangunan
#Tanah
#Rumah
#Tunai /FD simpanan.
Rahsia “Follow up”
#Justifikasi
#Realisasi bussines
#How to generate income
*Contoh Kertas kerja perniagaan yang menguntungkan dan pastinya tidak akan ditolak oleh mana-mana agensi pembiyaan modal perniagaan anda.

Modul 3



Sesetengah usahawan mengupah ribuan ringgit untuk menyediakan rancangan perniagaan. Jadi dalam Modul 3 ini, kami dedahkan tips yang sebenar untuk membuat rancangan perniagaan yang “proven” diluluskan oleh bank dan agensi pembiyaan.

Apa itu RP (Rancangan Perniagaan)

- RP adalah sangat penting bagi memastikan perjalanan masa depan perniagaan anda.

Tujuan RP (Rancangan Perniagaan):

- Anda didedahkan maklumat sebenar tujuan RP disediakan. Maklumat seperti sasaran jualan, operasi perniagaan, perancangan kewangan dan beberapa maklumat yang penting.
Cara-cara membuat RP:

-Rahsia menyediakan RP yang sebenarnya dibongkarkan bagi usahawan yang memohon pinjaman perniagaan.

Ebook Teknik Rahsia ini adalah sesuai untuk...
Usahawan yang berkali-kali memohon modal perniagaan , tetapi di “reject” oleh agensi pembiyaan atau bank.

Bakal usahawan yang masih tidak tahu menyediakan rancangan perniagaan & “cash flow “ bagi memohon modal bisnes.
Golongan yang benar-benar ingin menjadi usahawan yang berjaya tetapi tiada modal.

Golongan professional dalam apa jua bidang yang mahu menceburi bidang keusahawanan.

Golongan yang mementingkan persediaan awal dan arah tuju sebelum memulakan perniagaan.

Para Graduan yang sedang mencari pekerjaan dan terdorong untuk menerokai dan mencuba bidang perniagaan yang tiada batasan
Oklah... saya nak dapatkan ebook ini tapi mahal tak...???
Jika anda pinjam dari Ah Long saya pasti sekurang-kurangnya 1/3 wang yang anda pinjam akan pergi ke Ah Long semula. Bermakna kalau anda kalau anda pinjam RM9,000.00, anda hanya akan dapat RM6000.00 sahaja. Itu kita belum cerita pasal bunga lagi... sememangnya cekik darah.

Jika anda memiliki ebook Rahsia Modal V2 ini anda hanya perlu laburkan sebanyak RM50 sahaja...

Ya... RM50 untuk pelaburan seumur hidup
Yang menariknya ilmu dari ebook ini anda boleh gunakan berkali-kali bagi memiliki modal perniagaan anda.

Terus terang kami katakan yang kami ini BUKAN Ah Long cuma Kami Nak Tolong...

http://lupakan-ahlong.com

Apa faedah yang anda perolehi dalam ebook ini? Ebook ini menyenaraikan agensi-agensi , institusi pembiyaan dan bank yang menyediakan dana atau modal bagi usahawan yang tiada modal perniagaan atau geran untuk membeli peralatan, mesin, perabot bagi memulakan perniagaan anda.

Apa faedah yang anda perolehi dalam ebook ini? Ebook ini menyenaraikan agensi-agensi , institusi pembiyaan dan bank yang menyediakan dana atau modal bagi usahawan yang tiada modal perniagaan atau geran untuk membeli peralatan, mesin, perabot bagi memulakan perniagaan anda.


Masih tunggu lagi...???

Sekarang terpulanglah pada anda. Kami hanya tolong bagaimana untuk anda bertindak. Tindakan sebenar adalah terletak pada diri anda. Jika anda bertindak segera maka akan segera jugalah anda mendapatkan modal perniagaan anda. Jika tidak bertindak tak tahulah sampai bila lagi anda harus tunggu diri anda untuk bertindak.

Beri peluang pada diri anda untuk maju ke hadapan. Maju bersama perniagaan anda. Kini tiada lagi alasan untuk tidak berniaga atau tidak mengembangkan perniagaan anda kerana tiada modal kerana Rahsia Modal V2 akan tunjukkan segala-galanya pada anda. Berindak sekarang dan miliki ebook ini.

Yang ikhlas untuk membantu,

Team Rahsia Modal

p/s: Ebook ini bukan panduan motivasi tetapi sebuah panduan Langkah demi langkah bagaimana memiliki modal perniagaan melalui pinjaman perniagaan dengan cara yang sah dan selamat.

P/P/S- Lagi cepat anda bertindak memiliki ebook ini lagi cepat anda miliki modal perniagaan anda. Bertindak biarlah dengan ilmu dan jangan membuta tuli.

P/P/P/S -Setiap sen yang anda laburkan bagi memiliki panduan ini adalah selamat. Jika anda rasa panduan lansung tidak mampu memberi apa-apa manfaat maka anda jangan risau kerana anda disediakan satu jaminan. Hubungi saya dan nyatakan bahawa panduan merupakan produk yang tidak bermanfaat dan saya akan REFUND kesemua wang anda. Jadi jangan risau.
 
Last edited:

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
9 pages je...
nampaknya isi yg ada sebagai review awal sebelum team ni nak jual ebook...
betul ke TT...? :)
 

Faiz Shafie

Active Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,226
Reaction score
49
Points
30
9 pages je...
nampaknya isi yg ada sebagai review awal sebelum team ni nak jual ebook...
betul ke TT...? :)

Macam tu la agaknya..saya tolong promosikan je..xkan nak selalu free je..:)paid
 

Faiz Shafie

Active Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,226
Reaction score
49
Points
30
Kepada yang mencari bagaimana nak dapatkan loan bank dengan mudah..sekarang ada jawapannya
 

Faiz Shafie

Active Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,226
Reaction score
49
Points
30
Kepada yang mencari bagaimana nak dapatkan loan bank dengan mudah..jawapannya ada disini
 
Sponsored Post
Top
Log in Register