BTC USD 49,299.3 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Lumrah LELAKI dan ke"SEKSI"an WANITA..

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Messages
3,354
Paid Membership
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
Begini isu nya:

Lelaki Gila Seks

Bila lelaki pandang dada dan punggung wanita dalam pakaian yang maha ketat.

wanita kata: Kurang hajar! Mak ayah kau tak ajar ke adab hah?! Gila seks, harap muka je baik..

Padahal: Mungkin sang lelaki tadi tak sengaja pandang?

Kesan pd Lelaki: Semua orang akan cop lelaki ni Gila Seks sehinggalah dia tukar kerja lain. Atau memang kena tukar haha

Mata Keranjang

Bila lelaki duduk dalam satu kumpulan yang agak ramai sedang best borak-borak pasal bola malam tadi, tetibe berjalan 2 orang wanita yang berfesyen seksi. Kurus ke gemuk tak kisah ah asalkan yang macam korang bayangkan sekarang.

Wanita kata: Memang dasar lelaki miang anak orang,isteri orang,mak orang pon jadi. Nafsu dah macam syaitan!

Padahal: Lelaki hanya terpandang yg ditayangkan,that's all..

Kesan pada Lelaki: Setaip hari keluar topik membincangkan remaja la ni tak dapat di kontrol lagi. Tambahan pulak kalau kes rogol keluar front page,mesti jadi tohmahan para perempuan dengan senang lenang. Uhuhu dunia yang kejam,bukan!

Bohjan

Bila dah ramai kawan,dah tentu 40% terdiri daripada perempuan kan..so bila 39% daripada 40% tu pakai stok yang agak 'tak best' tu..

perempuan kata: Bohjan pe mamat nih. Semalam aku nampak dia lunch ngan Ratu Seksi ofis sebelah,malam tadi nampak dia mesra ngan sekretari bos ini.

Padahal: well,that's just a friend OK

Kesan pada lelaki: Mak bapak kat kampung pon kata la Bohjan sekarang ni memang banyak rosakkan anak dara dorang.Kalo nak hapuskan gejala Bohjan, sila hapuskan lelaki yang miang dok pandang dada dan punggung perempuan yang seksi. Haha macam mana ni?

So, aku come out dengan solution dan kesannya pada lelaki!

Tegur perempuan yg seksi ini

Perempuan kata: Hei,mind your own business OK. Oh lupa..ko lelaki baik sangat la nih. Bole blah la mamat!

Kesan pada lelaki: Kawan aku malu dihina camni beb..! haha sabar ye Ajak

Tenung bahagian yg terdedah beramai-ramai sampai perempuan malu
Yang ni ramai member aku tarik diri sebab risiko sangat. Mau kene cop Kumpulan Lelaki Gila Seks Popular di pejabat nih. Haha

Tampal poster Anti Seksi kat dinding entrance

Ohh..yang ni aku cuma cadangkan,sebab aku tau selang seminit kite (lelaki la beb) kene tampal lagi sebab perempuan seksi yang lalu lalang kat situ mata dia ada laser nak bakar poster kite. Tapi yg tukang tampal ni pon risiko gak, kene tengok line clear baru bole tampal, kalo tak ngan mamat tampal poster nih kene laser. Laser ngan ape? Laser ngan mulut..ko tahan? Hahaha..!

Panggil Ustaz Akhil Hayy Rawa buat ceramah kat surau ofis

Haha yang ni aku rasa best gak. Sebab aku nak salam ngan ustaz ni. Yang bab isi kandungan ceramah tu tak kisah la nak kate ape pon. Nyanyi skit ustaz, saya nak dengar live nih haha..

Bela nyamuk banyak2 kat ofis

Tujuannya nak kasi bahagian yang terdedah tu kene sengat ngan nyamuk je.
Bila fed up asik kene sengat hari hari so dengan rela dorang tutup mana yang patut.
Lagipun, yang dok gigit tu bukan nyamuk jantan, nyamuk betina gak.
So betina bersentuh ngan perempuan halal kan..Allah tak marah :p
Tapi kalau perempuan tubuhkan satu organisasi me-Ridsect-kan nyamuk belaan kaum aku ni susah gak haha..

So, motif aku buat article ni bukan pe, bukan sebab aku nak kata aku baik..
Tapi sebab apa kesannya pada lelaki secara tak lansung. Yang buruk je kite dengar dari mulut ke mulut, mana ada yang baik untuk lelaki.

Apa perempuan ingat lelaki puas ke kalau tengok je benda alah tu..
tapi yang negatif tetap di tujah pada lelaki haha. Sebab perempuan tau, yg masyarakat berpihak pada wanita dalam apa jua keadaan.

Puspanita juga ada untuk protect diorang. Biase la tu.

p/s: saya tak tujukan pada kawan2 saya di CG, ni saya kata kat tempat lain nih. kat CG baik baik belaka alhamdulillah..
 
Sponsored Post

kamal_kampong

Legendary Member
Messages
17,332
Joined
Apr 30, 2007
Messages
17,332
Reaction score
1,153
Points
201
kesimpulannya tutup aurat elok2 la yer..

selamat gitu..:D
 

dyla shahri

CG Top Poster Club
Messages
22,919
Joined
Dec 2, 2009
Messages
22,919
Reaction score
1,040
Points
191
p/s: saya tak tujukan pada kawan2 saya di CG, ni saya kata kat tempat lain nih. kat CG baik baik belaka alhamdulillah

amboi....pandai cover line....
 

diana_hana

Fun Poster
Messages
788
Joined
Jun 7, 2008
Messages
788
Reaction score
40
Points
20
patut nyer pompuan yg salah... depa slalu salah kan lelaki padahal
mereka pon same jer....

tapi pelik ar...naper pompuan skang suke pakai ketat2?
bagi aku cam darah xjalan :eek:
 

fareastz

Active Member
Messages
1,672
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,672
Reaction score
39
Points
30
faham faham, ni luahan persaan ko ekk TT, aku pon same camtu gak, huhuuuu
 

copy left

CG Top Poster Club
Messages
27,085
Joined
Jun 25, 2008
Messages
27,085
Reaction score
579
Points
161
x salah kalau nak tengok sbb pakaian tu pun terdedah bertujuan utk memperlihatkan kesenian tubuh wanita berkenaan,cuma wanita jer yg salah tafsir,sebelum membeli pakaian selidik dulu tujuan pakaian tu dicipta sbb org yg mencipta pakaian tu adalah bukan org islam bagi dorg ape yg x bertutup tu mmg utk dilihat so jgn marah kalau lelaki melihat tanpa henti.bagi sy setuju sgt wanita pakai seksi utk dilihat oleh suami sahaja ahakss
 
Sponsored Post
Top
Log in Register