BTC USD 20,777.5 Gold USD 1,824.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

php1

Legendary Member
gem
Messages
10,381
Joined
Jul 3, 2008
Messages
10,381
Reaction score
4
Points
125
RAMAI PESAING TAK SENANG DUDUK BILA SAYA DEDAHKAN LUBUK MURAH CHINA NI.
Mana tak risaunya, rahsia yang mereka simpan bertahun-tahun akan terbongkar!

LubukMurahChina3.png

LUBUK MURAH CHINA

Melalui Lubuk ini:-

1. Anda akan dapat barang pada Harga yang jauh lebih murah dari mana-mana website.

2. Anda nak beli 1 unit boleh, banyak unit pun boleh.

3. Anda akan dapat macam-macam idea produk baru untuk dijual.

4. Anda boleh buat duit kaw-kaw dengan menjual barangan dari lubuk baru ni.


5. Anda boleh berhari raya dengan senyuman tahun ni.. ;=)



Apakah CONTOH BARANGAN yang ada di Lubuk Murah China ini?


LMC2a.jpg

LMC2b.jpg

LMC2c.jpg

LMC2d.jpg



Amacam? Rambang mata dibuatnya kan.. Tapi.. Ni baru sikit tau.. dah masuk lubuk ni nanti, lagi banyakkkk pilihan produk yang ada.


APAKAH ISI KANDUNGAN DALAM EBOOK INI?

BAB 1 : PENGENALAN TENTANG PINDUODUO

- Di bab permulaan, kami akan explain sikit tentang Pinduoduo dan bagaimana overall flow untuk buat tempahan

BAB 2 : APLIKASI PENTING DALAM PINDUODUO
- Untuk memudahkan anda buat tempahan, ada beberapa Aplikasi penting yang anda kena install siap-siap di phone anda.

BAB 3 : CARA MENDAFTAR DI PINDUODUO
- Ini fasa penting. Ramai orang terkandas untuk menggunakan Pinduoduo apabila mereka tidak ikut STEP YANG BETUL untuk mendaftar di Pinduoduo.

BAB 4 : KENALI BUTTON PENTING
- Pinduoduo dalam bahasa Cina. Kami akan tunjukkan bagaimana nak kenali Button-button penting yang ada di Aplikasi Pinduoduo.

BAB 5 : CARA MENGISI ALAMAT WAREHOUSE
- Part ni penting. Kami tunjukkan lebih details step by step untuk isi alamat warehouse supaya tak tersalah nanti. Anda just follow je nanti.

BAB 6 : CARA PEMBELIAN DI PINDUODUO
- Bila dah ready, barulah kami ajar cara nak buat search dan cara nak membeli di Pinduoduo. Kami yakin, anda pasti SERONOK dan TERUJA apabila dapat explore di Lubuk Pinduoduo ini nanti..

BAB 7 : CARA MENGGUNAKAN KUPON & VOUCHER
- Part ni lebih advance dan menjimatkan! Kami akan bagitau cara nak claim voucher dan kupon supaya anda dapat harga yang paling MURAH semasa membuat pembelian.

BAB 8 : CARA MENYIMPAN CONTACT SUPPLIER
- Supplier di Pinduoduo ni UNLIMITED. Tersangat banyak. Jadi, ada cara untuk anda simpan contact supplier supaya anda tidak terlepas pandang dan senang untuk buat rujukan kembali nanti.

BAB 9 : CARA REFUND DI PINDUODUO
- Yang ni best! Kalau barang tak sampai, atau lambat sampai, kita boleh request refund dengan mudah dengan supplier. Jadi, tak perlu risau dengan pembelian kita. Tak kena scam nanti!

BAB 10 : PENUTUP
- Kesimpulan overall tentang Pinduoduo. Kami yakin anda pasti berseronok menyelam di lubuk Pinduoduo ini nanti. Yeahh!


BERAPAKAH HARGA EBOOK INI? HANYA RM149

LAGI INFO KLIK SINI LUBUK MURAH CHINA
downloadforexsebenarorder.gif


Tags:
lubuk murah china, produk china, barangan china, china murah, jualbeli china, produk murah china,barang murah china
 
Last edited:
Sponsored Post

php1

Legendary Member
gem
Messages
10,381
Joined
Jul 3, 2008
Messages
10,381
Reaction score
4
Points
125
Apa 'Lubuk Murah China' yang kami maksudkan?

LMC1b.jpg


Ianya adalah PINDUODUO. Pinduoduo adalah Platform Online #2 famous di China dan sedang meningkat naik. Ianya menggunakan konsep 'group order' yang mana bila nak order, mestilah order bersama dengan orang lain, barulah harga tu diambilkira. Buat masa sekarang Pinduoduo memang khas untuk orang China saja.. Tapi jangan risau, kami akan tunjukkan jalan bagaimana kita orang Malaysia pun boleh masuk dan buat tempahan. Kita akan dapat HARGA YANG SAMA dengan orang tempatan di China dapat.. Memang murah!

KELEBIHAN PINDUODUO:
1. Anda boleh beli 1 unit barang pada harga yang sangat rendah.
2. Kos Local Delivery adalah PERCUMA!
3. Senang nak minta refund kalau barang tak sampai di warehouse.
4. Ada Live Chat yang boleh siap tengok video muka seller!
5. Ada banyak voucher dan discount!

KELEMAHAN PINDUODUO:
1. Dalam bahasa Cina dan susah nak translate guna google translate
- Jangan risau, saya akan bongkarkan 1 apps yang lebih memudahkan untuk anda translate.

2. Apps ni Tiada kat APPS STORE / PLAY STORE.
- Nanti kami akan tunjukkan step by step macamana nak install apps ni ke phone anda.

3. Takde dalam bentuk website. Hanya Apps sahaja.
- Takpe la kan.. Nanti just boleh view melalui phone pun lagi senang sebenarnya!

4. Barang OEM tak boleh buat.
- Kalau anda nak order barang yang anda nak letak logo sendiri, tak sesuai cari kat sini. Boleh cari kat Alibaba je..

5. Transfer Duit Kena guna WeChat Pay. Wechat Malaysia tak dapat nak transfer duit ke luar lagi.
- Jangan risau.. Ada caranya. Nanti kami tunjukkan cara mudah. Anda just guna M2u / Cimbclicks jer nanti.

LAGI INFO KLIK SINI LUBUK MURAH CHINA


Tags:
lubuk murah china, produk china, barangan china, china murah, jualbeli china, produk murah china,barang murah china
 
Last edited:

php1

Legendary Member
gem
Messages
10,381
Joined
Jul 3, 2008
Messages
10,381
Reaction score
4
Points
125
RAMAI PESAING TAK SENANG DUDUK BILA SAYA DEDAHKAN LUBUK MURAH CHINA NI.
Mana tak risaunya, rahsia yang mereka simpan bertahun-tahun akan terbongkar!


LUBUK MURAH CHINA

Melalui Lubuk ini:-

1. Anda akan dapat barang pada Harga yang jauh lebih murah dari mana-mana website.

2. Anda nak beli 1 unit boleh, banyak unit pun boleh.

3. Anda akan dapat macam-macam idea produk baru untuk dijual.

4. Anda boleh buat duit kaw-kaw dengan menjual barangan dari lubuk baru ni.

5. Anda boleh berhari raya dengan senyuman tahun ni.. ;=)



Apakah CONTOH BARANGAN yang ada di Lubuk Murah China ini?








Amacam? Rambang mata dibuatnya kan.. Tapi.. Ni baru sikit tau.. dah masuk lubuk ni nanti, lagi banyakkkk pilihan produk yang ada.


APAKAH ISI KANDUNGAN DALAM EBOOK INI?

BAB 1 : PENGENALAN TENTANG PINDUODUO

- Di bab permulaan, kami akan explain sikit tentang Pinduoduo dan bagaimana overall flow untuk buat tempahan

BAB 2 : APLIKASI PENTING DALAM PINDUODUO
- Untuk memudahkan anda buat tempahan, ada beberapa Aplikasi penting yang anda kena install siap-siap di phone anda.

BAB 3 : CARA MENDAFTAR DI PINDUODUO
- Ini fasa penting. Ramai orang terkandas untuk menggunakan Pinduoduo apabila mereka tidak ikut STEP YANG BETUL untuk mendaftar di Pinduoduo.

BAB 4 : KENALI BUTTON PENTING
- Pinduoduo dalam bahasa Cina. Kami akan tunjukkan bagaimana nak kenali Button-button penting yang ada di Aplikasi Pinduoduo.

BAB 5 : CARA MENGISI ALAMAT WAREHOUSE
- Part ni penting. Kami tunjukkan lebih details step by step untuk isi alamat warehouse supaya tak tersalah nanti. Anda just follow je nanti.

BAB 6 : CARA PEMBELIAN DI PINDUODUO
- Bila dah ready, barulah kami ajar cara nak buat search dan cara nak membeli di Pinduoduo. Kami yakin, anda pasti SERONOK dan TERUJA apabila dapat explore di Lubuk Pinduoduo ini nanti..

BAB 7 : CARA MENGGUNAKAN KUPON & VOUCHER
- Part ni lebih advance dan menjimatkan! Kami akan bagitau cara nak claim voucher dan kupon supaya anda dapat harga yang paling MURAH semasa membuat pembelian.

BAB 8 : CARA MENYIMPAN CONTACT SUPPLIER
- Supplier di Pinduoduo ni UNLIMITED. Tersangat banyak. Jadi, ada cara untuk anda simpan contact supplier supaya anda tidak terlepas pandang dan senang untuk buat rujukan kembali nanti.

BAB 9 : CARA REFUND DI PINDUODUO
- Yang ni best! Kalau barang tak sampai, atau lambat sampai, kita boleh request refund dengan mudah dengan supplier. Jadi, tak perlu risau dengan pembelian kita. Tak kena scam nanti!

BAB 10 : PENUTUP
- Kesimpulan overall tentang Pinduoduo. Kami yakin anda pasti berseronok menyelam di lubuk Pinduoduo ini nanti. Yeahh!


BERAPAKAH HARGA EBOOK INI? HANYA RM149

LAGI INFO KLIK SINI LUBUK MURAH CHINA


Tags:
lubuk murah china, produk china, barangan china, china murah, jualbeli china, produk murah china,barang murah china
 
Last edited:

php1

Legendary Member
gem
Messages
10,381
Joined
Jul 3, 2008
Messages
10,381
Reaction score
4
Points
125
RAMAI PESAING TAK SENANG DUDUK BILA SAYA DEDAHKAN LUBUK MURAH CHINA NI.
Mana tak risaunya, rahsia yang mereka simpan bertahun-tahun akan terbongkar!


LUBUK MURAH CHINA

Melalui Lubuk ini:-

1. Anda akan dapat barang pada Harga yang jauh lebih murah dari mana-mana website.

2. Anda nak beli 1 unit boleh, banyak unit pun boleh.

3. Anda akan dapat macam-macam idea produk baru untuk dijual.

4. Anda boleh buat duit kaw-kaw dengan menjual barangan dari lubuk baru ni.

5. Anda boleh berhari raya dengan senyuman tahun ni.. ;=)



Apakah CONTOH BARANGAN yang ada di Lubuk Murah China ini?








Amacam? Rambang mata dibuatnya kan.. Tapi.. Ni baru sikit tau.. dah masuk lubuk ni nanti, lagi banyakkkk pilihan produk yang ada.


APAKAH ISI KANDUNGAN DALAM EBOOK INI?

BAB 1 : PENGENALAN TENTANG PINDUODUO

- Di bab permulaan, kami akan explain sikit tentang Pinduoduo dan bagaimana overall flow untuk buat tempahan

BAB 2 : APLIKASI PENTING DALAM PINDUODUO
- Untuk memudahkan anda buat tempahan, ada beberapa Aplikasi penting yang anda kena install siap-siap di phone anda.

BAB 3 : CARA MENDAFTAR DI PINDUODUO
- Ini fasa penting. Ramai orang terkandas untuk menggunakan Pinduoduo apabila mereka tidak ikut STEP YANG BETUL untuk mendaftar di Pinduoduo.

BAB 4 : KENALI BUTTON PENTING
- Pinduoduo dalam bahasa Cina. Kami akan tunjukkan bagaimana nak kenali Button-button penting yang ada di Aplikasi Pinduoduo.

BAB 5 : CARA MENGISI ALAMAT WAREHOUSE
- Part ni penting. Kami tunjukkan lebih details step by step untuk isi alamat warehouse supaya tak tersalah nanti. Anda just follow je nanti.

BAB 6 : CARA PEMBELIAN DI PINDUODUO
- Bila dah ready, barulah kami ajar cara nak buat search dan cara nak membeli di Pinduoduo. Kami yakin, anda pasti SERONOK dan TERUJA apabila dapat explore di Lubuk Pinduoduo ini nanti..

BAB 7 : CARA MENGGUNAKAN KUPON & VOUCHER
- Part ni lebih advance dan menjimatkan! Kami akan bagitau cara nak claim voucher dan kupon supaya anda dapat harga yang paling MURAH semasa membuat pembelian.

BAB 8 : CARA MENYIMPAN CONTACT SUPPLIER
- Supplier di Pinduoduo ni UNLIMITED. Tersangat banyak. Jadi, ada cara untuk anda simpan contact supplier supaya anda tidak terlepas pandang dan senang untuk buat rujukan kembali nanti.

BAB 9 : CARA REFUND DI PINDUODUO
- Yang ni best! Kalau barang tak sampai, atau lambat sampai, kita boleh request refund dengan mudah dengan supplier. Jadi, tak perlu risau dengan pembelian kita. Tak kena scam nanti!

BAB 10 : PENUTUP
- Kesimpulan overall tentang Pinduoduo. Kami yakin anda pasti berseronok menyelam di lubuk Pinduoduo ini nanti. Yeahh!


BERAPAKAH HARGA EBOOK INI? HANYA RM149

LAGI INFO KLIK SINI LUBUK MURAH CHINA


Tags:
lubuk murah china, produk china, barangan china, china murah, jualbeli china, produk murah china,barang murah china
 
Last edited:

php1

Legendary Member
gem
Messages
10,381
Joined
Jul 3, 2008
Messages
10,381
Reaction score
4
Points
125
RAMAI PESAING TAK SENANG DUDUK BILA SAYA DEDAHKAN LUBUK MURAH CHINA NI.
Mana tak risaunya, rahsia yang mereka simpan bertahun-tahun akan terbongkar!


LUBUK MURAH CHINA

Melalui Lubuk ini:-

1. Anda akan dapat barang pada Harga yang jauh lebih murah dari mana-mana website.

2. Anda nak beli 1 unit boleh, banyak unit pun boleh.

3. Anda akan dapat macam-macam idea produk baru untuk dijual.

4. Anda boleh buat duit kaw-kaw dengan menjual barangan dari lubuk baru ni.

5. Anda boleh berhari raya dengan senyuman tahun ni.. ;=)



Apakah CONTOH BARANGAN yang ada di Lubuk Murah China ini?








Amacam? Rambang mata dibuatnya kan.. Tapi.. Ni baru sikit tau.. dah masuk lubuk ni nanti, lagi banyakkkk pilihan produk yang ada.


APAKAH ISI KANDUNGAN DALAM EBOOK INI?

BAB 1 : PENGENALAN TENTANG PINDUODUO

- Di bab permulaan, kami akan explain sikit tentang Pinduoduo dan bagaimana overall flow untuk buat tempahan

BAB 2 : APLIKASI PENTING DALAM PINDUODUO
- Untuk memudahkan anda buat tempahan, ada beberapa Aplikasi penting yang anda kena install siap-siap di phone anda.

BAB 3 : CARA MENDAFTAR DI PINDUODUO
- Ini fasa penting. Ramai orang terkandas untuk menggunakan Pinduoduo apabila mereka tidak ikut STEP YANG BETUL untuk mendaftar di Pinduoduo.

BAB 4 : KENALI BUTTON PENTING
- Pinduoduo dalam bahasa Cina. Kami akan tunjukkan bagaimana nak kenali Button-button penting yang ada di Aplikasi Pinduoduo.

BAB 5 : CARA MENGISI ALAMAT WAREHOUSE
- Part ni penting. Kami tunjukkan lebih details step by step untuk isi alamat warehouse supaya tak tersalah nanti. Anda just follow je nanti.

BAB 6 : CARA PEMBELIAN DI PINDUODUO
- Bila dah ready, barulah kami ajar cara nak buat search dan cara nak membeli di Pinduoduo. Kami yakin, anda pasti SERONOK dan TERUJA apabila dapat explore di Lubuk Pinduoduo ini nanti..

BAB 7 : CARA MENGGUNAKAN KUPON & VOUCHER
- Part ni lebih advance dan menjimatkan! Kami akan bagitau cara nak claim voucher dan kupon supaya anda dapat harga yang paling MURAH semasa membuat pembelian.

BAB 8 : CARA MENYIMPAN CONTACT SUPPLIER
- Supplier di Pinduoduo ni UNLIMITED. Tersangat banyak. Jadi, ada cara untuk anda simpan contact supplier supaya anda tidak terlepas pandang dan senang untuk buat rujukan kembali nanti.

BAB 9 : CARA REFUND DI PINDUODUO
- Yang ni best! Kalau barang tak sampai, atau lambat sampai, kita boleh request refund dengan mudah dengan supplier. Jadi, tak perlu risau dengan pembelian kita. Tak kena scam nanti!

BAB 10 : PENUTUP
- Kesimpulan overall tentang Pinduoduo. Kami yakin anda pasti berseronok menyelam di lubuk Pinduoduo ini nanti. Yeahh!


BERAPAKAH HARGA EBOOK INI? HANYA RM149

LAGI INFO KLIK SINI LUBUK MURAH CHINA


Tags:
lubuk murah china, produk china, barangan china, china murah, jualbeli china, produk murah china,barang murah china
 

php1

Legendary Member
gem
Messages
10,381
Joined
Jul 3, 2008
Messages
10,381
Reaction score
4
Points
125
RAMAI PESAING TAK SENANG DUDUK BILA SAYA DEDAHKAN LUBUK MURAH CHINA NI.
Mana tak risaunya, rahsia yang mereka simpan bertahun-tahun akan terbongkar!

LubukMurahChina3.png

LUBUK MURAH CHINA

Melalui Lubuk ini:-

1. Anda akan dapat barang pada Harga yang jauh lebih murah dari mana-mana website.

2. Anda nak beli 1 unit boleh, banyak unit pun boleh.

3. Anda akan dapat macam-macam idea produk baru untuk dijual.

4. Anda boleh buat duit kaw-kaw dengan menjual barangan dari lubuk baru ni.

5. Anda boleh berhari raya dengan senyuman tahun ni.. ;=)



Apakah CONTOH BARANGAN yang ada di Lubuk Murah China ini?








Amacam? Rambang mata dibuatnya kan.. Tapi.. Ni baru sikit tau.. dah masuk lubuk ni nanti, lagi banyakkkk pilihan produk yang ada.


APAKAH ISI KANDUNGAN DALAM EBOOK INI?

BAB 1 : PENGENALAN TENTANG PINDUODUO

- Di bab permulaan, kami akan explain sikit tentang Pinduoduo dan bagaimana overall flow untuk buat tempahan

BAB 2 : APLIKASI PENTING DALAM PINDUODUO
- Untuk memudahkan anda buat tempahan, ada beberapa Aplikasi penting yang anda kena install siap-siap di phone anda.

BAB 3 : CARA MENDAFTAR DI PINDUODUO
- Ini fasa penting. Ramai orang terkandas untuk menggunakan Pinduoduo apabila mereka tidak ikut STEP YANG BETUL untuk mendaftar di Pinduoduo.

BAB 4 : KENALI BUTTON PENTING
- Pinduoduo dalam bahasa Cina. Kami akan tunjukkan bagaimana nak kenali Button-button penting yang ada di Aplikasi Pinduoduo.

BAB 5 : CARA MENGISI ALAMAT WAREHOUSE
- Part ni penting. Kami tunjukkan lebih details step by step untuk isi alamat warehouse supaya tak tersalah nanti. Anda just follow je nanti.

BAB 6 : CARA PEMBELIAN DI PINDUODUO
- Bila dah ready, barulah kami ajar cara nak buat search dan cara nak membeli di Pinduoduo. Kami yakin, anda pasti SERONOK dan TERUJA apabila dapat explore di Lubuk Pinduoduo ini nanti..

BAB 7 : CARA MENGGUNAKAN KUPON & VOUCHER
- Part ni lebih advance dan menjimatkan! Kami akan bagitau cara nak claim voucher dan kupon supaya anda dapat harga yang paling MURAH semasa membuat pembelian.

BAB 8 : CARA MENYIMPAN CONTACT SUPPLIER
- Supplier di Pinduoduo ni UNLIMITED. Tersangat banyak. Jadi, ada cara untuk anda simpan contact supplier supaya anda tidak terlepas pandang dan senang untuk buat rujukan kembali nanti.

BAB 9 : CARA REFUND DI PINDUODUO
- Yang ni best! Kalau barang tak sampai, atau lambat sampai, kita boleh request refund dengan mudah dengan supplier. Jadi, tak perlu risau dengan pembelian kita. Tak kena scam nanti!

BAB 10 : PENUTUP
- Kesimpulan overall tentang Pinduoduo. Kami yakin anda pasti berseronok menyelam di lubuk Pinduoduo ini nanti. Yeahh!


BERAPAKAH HARGA EBOOK INI? HANYA RM149

LAGI INFO KLIK SINI LUBUK MURAH CHINA


Tags:
lubuk murah china, produk china, barangan china, china murah, jualbeli china, produk murah china,barang murah china
 

php1

Legendary Member
gem
Messages
10,381
Joined
Jul 3, 2008
Messages
10,381
Reaction score
4
Points
125
RAMAI PESAING TAK SENANG DUDUK BILA SAYA DEDAHKAN LUBUK MURAH CHINA NI.
Mana tak risaunya, rahsia yang mereka simpan bertahun-tahun akan terbongkar!

LubukMurahChina3.png

LUBUK MURAH CHINA

Melalui Lubuk ini:-

1. Anda akan dapat barang pada Harga yang jauh lebih murah dari mana-mana website.

2. Anda nak beli 1 unit boleh, banyak unit pun boleh.

3. Anda akan dapat macam-macam idea produk baru untuk dijual.

4. Anda boleh buat duit kaw-kaw dengan menjual barangan dari lubuk baru ni.

5. Anda boleh berhari raya dengan senyuman tahun ni.. ;=)



Apakah CONTOH BARANGAN yang ada di Lubuk Murah China ini?








Amacam? Rambang mata dibuatnya kan.. Tapi.. Ni baru sikit tau.. dah masuk lubuk ni nanti, lagi banyakkkk pilihan produk yang ada.


APAKAH ISI KANDUNGAN DALAM EBOOK INI?

BAB 1 : PENGENALAN TENTANG PINDUODUO

- Di bab permulaan, kami akan explain sikit tentang Pinduoduo dan bagaimana overall flow untuk buat tempahan

BAB 2 : APLIKASI PENTING DALAM PINDUODUO
- Untuk memudahkan anda buat tempahan, ada beberapa Aplikasi penting yang anda kena install siap-siap di phone anda.

BAB 3 : CARA MENDAFTAR DI PINDUODUO
- Ini fasa penting. Ramai orang terkandas untuk menggunakan Pinduoduo apabila mereka tidak ikut STEP YANG BETUL untuk mendaftar di Pinduoduo.

BAB 4 : KENALI BUTTON PENTING
- Pinduoduo dalam bahasa Cina. Kami akan tunjukkan bagaimana nak kenali Button-button penting yang ada di Aplikasi Pinduoduo.

BAB 5 : CARA MENGISI ALAMAT WAREHOUSE
- Part ni penting. Kami tunjukkan lebih details step by step untuk isi alamat warehouse supaya tak tersalah nanti. Anda just follow je nanti.

BAB 6 : CARA PEMBELIAN DI PINDUODUO
- Bila dah ready, barulah kami ajar cara nak buat search dan cara nak membeli di Pinduoduo. Kami yakin, anda pasti SERONOK dan TERUJA apabila dapat explore di Lubuk Pinduoduo ini nanti..

BAB 7 : CARA MENGGUNAKAN KUPON & VOUCHER
- Part ni lebih advance dan menjimatkan! Kami akan bagitau cara nak claim voucher dan kupon supaya anda dapat harga yang paling MURAH semasa membuat pembelian.

BAB 8 : CARA MENYIMPAN CONTACT SUPPLIER
- Supplier di Pinduoduo ni UNLIMITED. Tersangat banyak. Jadi, ada cara untuk anda simpan contact supplier supaya anda tidak terlepas pandang dan senang untuk buat rujukan kembali nanti.

BAB 9 : CARA REFUND DI PINDUODUO
- Yang ni best! Kalau barang tak sampai, atau lambat sampai, kita boleh request refund dengan mudah dengan supplier. Jadi, tak perlu risau dengan pembelian kita. Tak kena scam nanti!

BAB 10 : PENUTUP
- Kesimpulan overall tentang Pinduoduo. Kami yakin anda pasti berseronok menyelam di lubuk Pinduoduo ini nanti. Yeahh!


BERAPAKAH HARGA EBOOK INI? HANYA RM149

LAGI INFO KLIK SINI LUBUK MURAH CHINA


Tags:
lubuk murah china, produk china, barangan china, china murah, jualbeli china, produk murah china,barang murah china
 

php1

Legendary Member
gem
Messages
10,381
Joined
Jul 3, 2008
Messages
10,381
Reaction score
4
Points
125
Apa 'Lubuk Murah China' yang kami maksudkan?

LMC1b.jpg


Ianya adalah PINDUODUO. Pinduoduo adalah Platform Online #2 famous di China dan sedang meningkat naik. Ianya menggunakan konsep 'group order' yang mana bila nak order, mestilah order bersama dengan orang lain, barulah harga tu diambilkira. Buat masa sekarang Pinduoduo memang khas untuk orang China saja.. Tapi jangan risau, kami akan tunjukkan jalan bagaimana kita orang Malaysia pun boleh masuk dan buat tempahan. Kita akan dapat HARGA YANG SAMA dengan orang tempatan di China dapat.. Memang murah!

KELEBIHAN PINDUODUO:
1. Anda boleh beli 1 unit barang pada harga yang sangat rendah.
2. Kos Local Delivery adalah PERCUMA!
3. Senang nak minta refund kalau barang tak sampai di warehouse.
4. Ada Live Chat yang boleh siap tengok video muka seller!
5. Ada banyak voucher dan discount!

KELEMAHAN PINDUODUO:
1. Dalam bahasa Cina dan susah nak translate guna google translate
- Jangan risau, saya akan bongkarkan 1 apps yang lebih memudahkan untuk anda translate.

2. Apps ni Tiada kat APPS STORE / PLAY STORE.
- Nanti kami akan tunjukkan step by step macamana nak install apps ni ke phone anda.

3. Takde dalam bentuk website. Hanya Apps sahaja.
- Takpe la kan.. Nanti just boleh view melalui phone pun lagi senang sebenarnya!

4. Barang OEM tak boleh buat.
- Kalau anda nak order barang yang anda nak letak logo sendiri, tak sesuai cari kat sini. Boleh cari kat Alibaba je..

5. Transfer Duit Kena guna WeChat Pay. Wechat Malaysia tak dapat nak transfer duit ke luar lagi.
- Jangan risau.. Ada caranya. Nanti kami tunjukkan cara mudah. Anda just guna M2u / Cimbclicks jer nanti.

LAGI INFO KLIK SINI LUBUK MURAH CHINA


Tags:
lubuk murah china, produk china, barangan china, china murah, jualbeli china, produk murah china,barang murah china
 

php1

Legendary Member
gem
Messages
10,381
Joined
Jul 3, 2008
Messages
10,381
Reaction score
4
Points
125
RAMAI PESAING TAK SENANG DUDUK BILA SAYA DEDAHKAN LUBUK MURAH CHINA NI.
Mana tak risaunya, rahsia yang mereka simpan bertahun-tahun akan terbongkar!

LubukMurahChina3.png

LUBUK MURAH CHINA

Melalui Lubuk ini:-

1. Anda akan dapat barang pada Harga yang jauh lebih murah dari mana-mana website.

2. Anda nak beli 1 unit boleh, banyak unit pun boleh.

3. Anda akan dapat macam-macam idea produk baru untuk dijual.

4. Anda boleh buat duit kaw-kaw dengan menjual barangan dari lubuk baru ni.

5. Anda boleh berhari raya dengan senyuman tahun ni.. ;=)



Apakah CONTOH BARANGAN yang ada di Lubuk Murah China ini?








Amacam? Rambang mata dibuatnya kan.. Tapi.. Ni baru sikit tau.. dah masuk lubuk ni nanti, lagi banyakkkk pilihan produk yang ada.


APAKAH ISI KANDUNGAN DALAM EBOOK INI?

BAB 1 : PENGENALAN TENTANG PINDUODUO

- Di bab permulaan, kami akan explain sikit tentang Pinduoduo dan bagaimana overall flow untuk buat tempahan

BAB 2 : APLIKASI PENTING DALAM PINDUODUO
- Untuk memudahkan anda buat tempahan, ada beberapa Aplikasi penting yang anda kena install siap-siap di phone anda.

BAB 3 : CARA MENDAFTAR DI PINDUODUO
- Ini fasa penting. Ramai orang terkandas untuk menggunakan Pinduoduo apabila mereka tidak ikut STEP YANG BETUL untuk mendaftar di Pinduoduo.

BAB 4 : KENALI BUTTON PENTING
- Pinduoduo dalam bahasa Cina. Kami akan tunjukkan bagaimana nak kenali Button-button penting yang ada di Aplikasi Pinduoduo.

BAB 5 : CARA MENGISI ALAMAT WAREHOUSE
- Part ni penting. Kami tunjukkan lebih details step by step untuk isi alamat warehouse supaya tak tersalah nanti. Anda just follow je nanti.

BAB 6 : CARA PEMBELIAN DI PINDUODUO
- Bila dah ready, barulah kami ajar cara nak buat search dan cara nak membeli di Pinduoduo. Kami yakin, anda pasti SERONOK dan TERUJA apabila dapat explore di Lubuk Pinduoduo ini nanti..

BAB 7 : CARA MENGGUNAKAN KUPON & VOUCHER
- Part ni lebih advance dan menjimatkan! Kami akan bagitau cara nak claim voucher dan kupon supaya anda dapat harga yang paling MURAH semasa membuat pembelian.

BAB 8 : CARA MENYIMPAN CONTACT SUPPLIER
- Supplier di Pinduoduo ni UNLIMITED. Tersangat banyak. Jadi, ada cara untuk anda simpan contact supplier supaya anda tidak terlepas pandang dan senang untuk buat rujukan kembali nanti.

BAB 9 : CARA REFUND DI PINDUODUO
- Yang ni best! Kalau barang tak sampai, atau lambat sampai, kita boleh request refund dengan mudah dengan supplier. Jadi, tak perlu risau dengan pembelian kita. Tak kena scam nanti!

BAB 10 : PENUTUP
- Kesimpulan overall tentang Pinduoduo. Kami yakin anda pasti berseronok menyelam di lubuk Pinduoduo ini nanti. Yeahh!


BERAPAKAH HARGA EBOOK INI? HANYA RM149

LAGI INFO KLIK SINI LUBUK MURAH CHINA


Tags:
lubuk murah china, produk china, barangan china, china murah, jualbeli china, produk murah china,barang murah china
 

php1

Legendary Member
gem
Messages
10,381
Joined
Jul 3, 2008
Messages
10,381
Reaction score
4
Points
125
RAMAI PESAING TAK SENANG DUDUK BILA SAYA DEDAHKAN LUBUK MURAH CHINA NI.
Mana tak risaunya, rahsia yang mereka simpan bertahun-tahun akan terbongkar!

LubukMurahChina3.png

LUBUK MURAH CHINA

Melalui Lubuk ini:-

1. Anda akan dapat barang pada Harga yang jauh lebih murah dari mana-mana website.

2. Anda nak beli 1 unit boleh, banyak unit pun boleh.

3. Anda akan dapat macam-macam idea produk baru untuk dijual.

4. Anda boleh buat duit kaw-kaw dengan menjual barangan dari lubuk baru ni.


5. Anda boleh berhari raya dengan senyuman tahun ni.. ;=)



Apakah CONTOH BARANGAN yang ada di Lubuk Murah China ini?


LMC2a.jpg

LMC2b.jpg

LMC2c.jpg

LMC2d.jpg



Amacam? Rambang mata dibuatnya kan.. Tapi.. Ni baru sikit tau.. dah masuk lubuk ni nanti, lagi banyakkkk pilihan produk yang ada.


APAKAH ISI KANDUNGAN DALAM EBOOK INI?

BAB 1 : PENGENALAN TENTANG PINDUODUO

- Di bab permulaan, kami akan explain sikit tentang Pinduoduo dan bagaimana overall flow untuk buat tempahan

BAB 2 : APLIKASI PENTING DALAM PINDUODUO
- Untuk memudahkan anda buat tempahan, ada beberapa Aplikasi penting yang anda kena install siap-siap di phone anda.

BAB 3 : CARA MENDAFTAR DI PINDUODUO
- Ini fasa penting. Ramai orang terkandas untuk menggunakan Pinduoduo apabila mereka tidak ikut STEP YANG BETUL untuk mendaftar di Pinduoduo.

BAB 4 : KENALI BUTTON PENTING
- Pinduoduo dalam bahasa Cina. Kami akan tunjukkan bagaimana nak kenali Button-button penting yang ada di Aplikasi Pinduoduo.

BAB 5 : CARA MENGISI ALAMAT WAREHOUSE
- Part ni penting. Kami tunjukkan lebih details step by step untuk isi alamat warehouse supaya tak tersalah nanti. Anda just follow je nanti.

BAB 6 : CARA PEMBELIAN DI PINDUODUO
- Bila dah ready, barulah kami ajar cara nak buat search dan cara nak membeli di Pinduoduo. Kami yakin, anda pasti SERONOK dan TERUJA apabila dapat explore di Lubuk Pinduoduo ini nanti..

BAB 7 : CARA MENGGUNAKAN KUPON & VOUCHER
- Part ni lebih advance dan menjimatkan! Kami akan bagitau cara nak claim voucher dan kupon supaya anda dapat harga yang paling MURAH semasa membuat pembelian.

BAB 8 : CARA MENYIMPAN CONTACT SUPPLIER
- Supplier di Pinduoduo ni UNLIMITED. Tersangat banyak. Jadi, ada cara untuk anda simpan contact supplier supaya anda tidak terlepas pandang dan senang untuk buat rujukan kembali nanti.

BAB 9 : CARA REFUND DI PINDUODUO
- Yang ni best! Kalau barang tak sampai, atau lambat sampai, kita boleh request refund dengan mudah dengan supplier. Jadi, tak perlu risau dengan pembelian kita. Tak kena scam nanti!

BAB 10 : PENUTUP
- Kesimpulan overall tentang Pinduoduo. Kami yakin anda pasti berseronok menyelam di lubuk Pinduoduo ini nanti. Yeahh!


BERAPAKAH HARGA EBOOK INI? HANYA RM149

LAGI INFO KLIK SINI LUBUK MURAH CHINA
downloadforexsebenarorder.gif


Tags:
lubuk murah china, produk china, barangan china, china murah, jualbeli china, produk murah china,barang murah china
 

Attachments

  • LMC2c.jpg
    LMC2c.jpg
    697.5 KB · Views: 33
  • downloadforexsebenarorder.gif
    downloadforexsebenarorder.gif
    25.3 KB · Views: 34
  • LMC2d.jpg
    LMC2d.jpg
    657 KB · Views: 32
  • LMC2b.jpg
    LMC2b.jpg
    697.5 KB · Views: 35
  • LMC2a.jpg
    LMC2a.jpg
    765 KB · Views: 34
  • LubukMurahChina3.png
    LubukMurahChina3.png
    389.6 KB · Views: 32
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register