Lubuk kaki sedut dah berkurangan

CG Sponsors




mutanic

Super Active Member
Joined
May 24, 2009
Messages
5,537
Reaction score
212
Points
73
Sapa2 tlg share update status lubuk yg dah "DOWN" kat sini...yg masih hidup tu diam2 jer korang PM cukup...:-?

Syok.org - dah x syok dah
Jiwang.org - dah x jiwang dah
TeamHanna - gulung tikar
JieAzz - dah declare bankrup
BudakMinang - dah jadi sejarah
[STRIKE]Berdesup[/STRIKE] - reborn, cinta lama berputik kembali:p
PencuriFail - baru tat sat arwah
Muxeed - masuk jail ngan AlviviSwinger

* pakat2 update lubuk yg dah DOWN jer k...:)cgrock

HARAP MAKLONG & PAKLONG! JGN SHARE LUBUK SECARA TERBUKA, PM JER CUKUP!
 
Last edited:
Sponsored Post

fly3930

Active Member
Joined
Nov 2, 2011
Messages
1,137
Reaction score
4
Points
25
Skang ni aku pun blurr nak sedut movie. semua dah down mungkin sebab kes jiwang hari tu. Kalau tak sempat tgk kat wayang cari apek jual cd la jalannya.
 

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,769
Reaction score
355
Points
86
Belajarilah menorent norianti.
 

zacxzz7

Active Member
Joined
May 22, 2013
Messages
1,059
Reaction score
0
Points
20
berdesup dah xleh ke?..patut try asyik out jerk....
arghh...tension kat mane nk sedut lg nih.....
nih kalau sebut line idop kompom jap gi dah out...
...awass...ckp siang pandang2..ckp mlm dengar2...hahahha
..rmai spy skmm dlm nih...
 

ykenobi

Super Active Member
Joined
Nov 19, 2008
Messages
6,422
Reaction score
14
Points
65
CG takmo jd pelopor tmpt sedut yg baru ke?..
hahaha..
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
berjuta lagi tempat sedut, jgn dok pk kat malaysia saja. dunia internet ni luas.

1 down, 1000 up :D
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
151,437
Reaction score
20,862
Points
1,661
ak pakai ares jela
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
387
Points
136
peer to peer banyak lg option..

torrent ada..ares ada..

pastu direct donlot ade lg kalau pandai cari..ada juga kat fb..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register