BTC USD 47,790.0 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

luahan rasa hati......!!kehidupan??

haqi1611

Active+ Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
3,920
Reaction score
18
Points
25
tentang kehidupan??

apa pendapat korang tentang kehidupan??
bg aku..
kehidupan ni...
kadang2 aku rasa mcm x adil...:mad:
tp mcm mn pon kena trima ja seadanya..
hidup aku ni wlaupon dkelilingi dgn
family2 aku....
kadang2 aku rasa kosong ja....
mcm xda tempat nk meluahkan pew yg da
dlm hati aku....
ada gak yg tya ttg aku....
tp aku pon x tau pew yg nk gtau...
aku sendiri pon x tau nk tafsirkan ttg diri
aku ni....
pelikkan??!!

aku akn update lagi k....
klu da sapa2 yg nk luahkan hati
kat cini aku x kisah...
n
klu da yg nk bg pendapat ttg aku
pon aku x kisah k....!
 
Sponsored Post

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
erm.

pendapat aku kehidupan adalah sorg cgrian.

jap lg dia akan bg komen kt sini. :)cgrock
 

sayacomel

Fun Poster
Joined
Oct 8, 2008
Messages
420
Reaction score
3
Points
15
kehidupan mmg kompleks..
susah nak difahami..
tp mcm maner pun kene lalui jugak kan???

mcm roda..
ader naik 2runnyer..
mcm kehidupan kiter gak...
ader gembira..sedih..kecewa..
klu x der sumer 2 bukan namernyer kehidupan...

ok???
kehidupan sy pun bukannyer slalu mengembirakan...
tp kite kene tabah jugak melaluinyer.
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
mattop juga menunggu komen dr tuan kehidupan... :D
 

akay

Banned
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
perghhh ni da thread ke 3 ko bukak ngan tajuk yg sama n isi yg sama...

la ni alasan pe lak ek..

bukak salah tmpat lg ke
 

Dellyx

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
863
Reaction score
7
Points
15
aku pun menunggu kehidupan datang memberi komen :D
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
mesti tuan bukak topik sangat hairan dengan Tuan Kehidupan..ahah
 

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
yang bro maksud kan ttg keHIDUPan id kat cg nie ker?..:-?
 

hafiy01

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2008
Messages
377
Reaction score
2
Points
15
nih kes admire kat KEHIDUPAN ke?:)):)):))
 

Pistia

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
ape komen en.kehidupan???

sile berikan jawapan anda...:D:D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register