Lu Pikirlah Sendiri The Movie

CG Sponsors




sajul

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 19, 2007
Messages
5,390
Reaction score
29
Points
70

Release Date: 11 February 2010
Language: Malay
Genre: Comedy
Running Time: N/A
Director: Aminah Rhapor
Cast: Nabil, Puteri Sarah Liyana, Mila AF5, Meet Uncle Hussein.

Synopsis: Nabil (Nabil Raja Lawak 2), an SPM qualifier, is a hard working delivery boy. During the weekends, he works at a motorcycle workshop by day and sells 'kuay teow' at night to help his friend. Natasha (Puteri Sarah Liyana) is a daughter of a multi-millionaire, pursuing her tertiary education at a local University. By common stereotype, it is impossible for these two people to fall in love. However, it seems that fate has its own plans.

p/s: aku baru lepas tengok citer ni tadi, tayangan amal di usm, tapi tak seperti yg d jangka2 kan..igt lucu tahap pecah perut..tapi boring yang amat..citer byk tergantung, muzik byk dari dialog..ending tah ap2 tah..Mila igtkan heroin filem,,tapi pelakon tambahan je..

tak d syorkan tgk di wayang..~X( membazir je..
 
Sponsored Post

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
ye ke ni xbest.. baru nak try.. denga tajuk shok.. tapi shock ni.. xjd pegi.. thx bro..hahaha
 

ulatjahat

Active Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
1,747
Reaction score
6
Points
35
aku mmg dah agak x best ngan x plan nak pegi pun.. :D
 

sajul

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 19, 2007
Messages
5,390
Reaction score
29
Points
70
ni heroin filem tu.. puteri sarah liyana..







 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,302
Reaction score
1,220
Points
221
filem malaysia....aku takkan tengok kat wayangnya...yang aku pi tengok nya filem sepi ngan cinta....memang layan....
 

sajul

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 19, 2007
Messages
5,390
Reaction score
29
Points
70
filem malaysia....aku takkan tengok kat wayangnya...yang aku pi tengok nya filem sepi ngan cinta....memang layan....
ada yang best citer melayu pun..mcm papadom nga adnan sempit, boleh d puji gak lah..

tapi lu pikirlah sendri ni..rasanye kena pikir sendri lah kot..tu yg citer byk tergantung..:p
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
dia suh kita pikir sendri la kot pas citer ni sebb tu bnyak trgantung.hehehe
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Aku agak pun cam x best.. sebab nabil blakon.. sejak filem sifu tongga tuh kot buat aku menyampah..
 

sajul

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 19, 2007
Messages
5,390
Reaction score
29
Points
70
dia suh kita pikir sendri la kot pas citer ni sebb tu bnyak trgantung.hehehe
tapi nasib baik awek tu cun..sedap mata memandang..:">:p
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
gamba awek kat atas tu..spoil btul ah ade gamba jantan skali.:(
 
Sponsored Post
Top
Log in Register