Santai Low Yat lengang..tahniah kpd warga KL

CG Sponsors




mmcnadia

Banned
Joined
Jan 11, 2013
Messages
4,078
Reaction score
7
Points
25
semalam ada pi Low Yat.. lepas makan kat vivo di times square. saja je ushar..
amazingly mmg lengang bukan macam weekend di Low yat sebelum ni yg penuh dengan manusia.. yang ada pun cuma kebanyakan tourists..

TAHNIAH KPD WARGA CG yg boikot Low Yat

ada sesapa tahu cara untuk warning tourists supaya jangan datang Low yat??
aku ada godek2 frommers tapi tak boleh send posts.

mana2 warga CG yg masih kerja kat oversea boleh hebohkan tentang penipuan Low Yat ni. biar heboh satu dunia
 
Sponsored Post

tressele

Fun Poster
Joined
May 21, 2008
Messages
720
Reaction score
7
Points
15
Ce datang balik lepas musim cuti raya.. :)
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,399
Reaction score
1,586
Points
596
Habis lingkup biz lepas nie tokey lowyat buat lowyat jadi hotel kot
 

azam74

Legendary Member
Joined
Nov 16, 2011
Messages
10,864
Reaction score
136
Points
123
dalam paper, tunjuk ramai je yg pi low yat..
 

mmcnadia

Banned
Joined
Jan 11, 2013
Messages
4,078
Reaction score
7
Points
25
Ce datang balik lepas musim cuti raya.. :)
Husnuzon le sikit.
Benda boikot camni mmg susah.
At least kita war warkan supaya warga kl istiqamah. INSYA ALLAH.

SAMA2 bg semangat. Bukan sama2 condemn. Bersangka baik
 

azam74

Legendary Member
Joined
Nov 16, 2011
Messages
10,864
Reaction score
136
Points
123
Aku pi mlm. Pukul 8 camtu.
Takpe. Kita cuba warwarkan supaya sesama kita masing2 boikot
payah nak boikot..leh kot boikot penjual handphone pasal ramai yg menipu..tp so far, yg jual pc dan pc parts aku rasa mcm ok je, dari segi harga, choice dan kualiti
 

shinkawa

Active Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
1,332
Reaction score
23
Points
25
tempat menipu memang orang boikot la. Siapa suruh meniaga samseng macamtu
 

Don Malaya

CG Top Poster Club
Joined
May 3, 2011
Messages
27,601
Reaction score
918
Points
171
pegawai keselamatan khas(kire gangster tapi bernaung cara halal) lowyat masuk paper siap menangis dan merayu lagi...

hahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register