BTC USD 57,461.1 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Lori - Lori Pasir Diperlukan

john.baem

Active Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
1,433
Reaction score
86
Points
30
Salam CG,

Aku cuma menyampaikan.

Owner - owner lori pasir berkapasiti 10 tan diperlukan untuk projek pembinaan area Terengganu.

Mintak kalau ada sesiapa yg ada network, owner lori, bleh dimajukan persoalan dan seterusnya ke meja rundingan berkenaan projek dan segala bentuk rundingan sehinggalah termeterai perjanjian.

Kalau xsilap, tender nih masih berbaki 5 tahun. So masih banyak ruang untuk menghasilkan keuntungan.

AKu lebih prefer serius conversation dan kita bleh teruskan dengan rundingan kalau berminat. Segala keterangan, lokasi kawasan akan di bincangkan.

Menanti PM korang semua.

Salam.:)cgrock
 
Sponsored Post

john.baem

Active Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
1,433
Reaction score
86
Points
30
Salam Ramadan semua...

Kembali lagi. Kali ini lori - lori pasir diperlukan dengan kadar SEGERA.

Details:

Trip dari Semenyih - LCCT Return Trip Dalam 60KM.
Maintenance, Driver, Makan Minum Driver Ditanggung Oleh Pihak Anda.

Spec Lori:
Perlukan lori 10 tayar, dengan permit, berukuran lebih kurang 17meter.

Saya perlukan sebutan harga dari anda dengan segera atau boleh jumpa terus.

Trip ini diperlukan secepat mungkin dan URGENT. Diminta kepada mana2 pemilik lori menghubungi saya dengan kadar SEGERA. Kalau semua ok, boleh lock terus dan masuk site.

Kepada introducer, kami tidak menawarkan sebarang komisen kepada anda dan anda boleh deal sendiri dengan tokey2 lori untuk bahagian anda.

Hubungi saya segera. 0123081949

regards
 

john.baem

Active Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
1,433
Reaction score
86
Points
30
up skit. ada sesapa ada contact ker.. mintak tolong ek..
 

habiburrahman

Super Active Member
Joined
Feb 1, 2009
Messages
7,016
Reaction score
193
Points
78
aku ada link owner taukey lori nie..lokasi kat sungai besar, selangor..sok aku balik sana...boleh info kat diorg
 

hisham71

Active+ Member
Joined
May 13, 2008
Messages
3,453
Reaction score
7
Points
25
alamak....masing2 tak nak call....camana nak bisnes...nak call pun kedekut huhuhuhu
 

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
kot ye pon letak la no tel kat sini, baru la bizman...#:-S
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register